Influencers sexvideo publicerades under natten på Instagram.
Influencers sexvideo publicerades under natten på Instagram. - Foto: Instagram, Shutterstock

Magdalena Graafs sexvideo publicerad: "Jävligt obehagligt"

Under natten publicerades en minst sagt intim video från en välkänd influencers Instagram-konto. Videon togs ned lika snabbt och influencern skriver på sin blogg att mobilen blev hackad.


Att någon gång råka publicera fel bild än vad som från början var tänkt kan hända vem som helst.

Men att ens lite mer intima videoklipp med sin partner ska hamna i allas flöden på Instagram var kanske inte tanken. 

Det blev en av Sveriges största influencers varse om när det i natt publicerades en privat video – något influencern själv skyller på att mobilen blev hackad.

Någon gång under natten raderades videoklippet, men hade redan hunnit få över 800 visningar och åtta kommentarer, skriver Bloggbevakning.

"Har någon dött?"

På sin blogg skriver influencern:

"Godmorgon! Vilken ramaskri morgon? Vaknade upp av att helvetet bröt loss inatt. Telefonen skakade, plingade och ringde. Vad i hela friden? Vad har hänt!? Har någon dött? Nån har hackat mitt instagram, mail, cloud. Ja ALLT! Och lagt ut en gammal rätt oskyldig vuxenfilm (eller en del av något) i mina storys på nätet. Ingen kom till skada haha! Inom äktenskapliga gränser. Men jävligt OBEHAGLIGT."

Influencern avslutar inlägget med att berätta att alla lösenord är bytta, och tipsar till sist om att använda tvåstegsautentisering på telefonen.

Lite skämtsamt tipsar influencern även om att "vara snygg i alla lägen".

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!