Magdalena Graafs hårda ord om vännernas beteende mot Filip

Magdalena Graaf och sambon Filip Larsson gick för ett par veckor sedan ut med att de separerar. Nu har Magdalena gått ut med några riktlinjer till sina vänner om hur de ska bete sig mot exet.


Det var för ett par veckor sedan som Magdalena Graaf, 44, skrev ut beskedet på sin blogg – hon och sambon Filip Larsson, 46, separerar efter 10 år tillsammans. Paret har tillsammans sönerna Charlie och Louie. Magadalena har sedan sönerna tidigare Lancelot och Tristan tillsammans med fotbollsstjärnan Magnus Hedman

Paret har varit tillsammans i 10 års tid. Bildkälla: Stella Pictures

"10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap. Vi har valt att separera, fredligt och vuxet. Vi vill vara de bästa föräldrarna för våra barn. Vara nära dom, få dom att känna sig älskade och speciella!", skrev Magdalena på sin blogg. 

Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella Pictures

"Håll käften"

Någonting Magdalena varit tydlig med är att trots separationen så vill hon att hennes vänner håller en god ton mot Filip. Detta samtidigt som det även är viktigt att hon och Filip har en bra ton mot varandra. 

"Separerar du som 40+ Eller över lag? Tala alltid gott om din ex-partner inför omgivning och barn. INGET GOTT ATT SÄGA? Håll käften. Håll sams, tala gott om varandra, var större än den du tillfälligt kanske hatar livet ur. 

HADE NÅGON AV MINA VÄNNER. Bojkottat, eller behandlat MIN Filip dåligt, snackat skit eller dragit sig ynkryggs undan??! DET HADE INTE VARIT RIKTIGA VÄNNER. Vänner rider stormar och stöttar. Om inte? Inga riktiga vänner

Jag har älskat Filip i 10 år, säkert 100 år till. Vi kommer ALLTID ha band och ett ihopflätat-liv ihop. Våra älskade barn finns OCH kommer ALLTID finnas. MINA vänner OCH min familj. SKA ALLTID visa min Filip samma respekt som jag", skriver hon bland annat i sitt inlägg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!