Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam var två av de kända gästerna. - Foto: Stina Stjernkvist/TT Bild, Stella Pictures

Ilska mot Pernilla Wahlgren efter kändisfesten: "Blir riktigt ledsen"

Systarna Hedlund, Pernilla Wahlgren, Sofia Wistam, Lena Philipsson, Nanne Grönvall, Martina Haag och Marie Robertson var några av de kända gästerna på kändisminglet som ägde rum i helgen.


Det var i lördags som artisten Lina Hedlund bjöd in till mingel på ASCARO, som är uteserveringen på varuhuset NK:s tak. Där satsar man på trendsporten padel med både banor, shopping och en restaurang.

På minglet så befann sig flera kända svenska kvinnor. Pernilla Wahlgren, Sofia Wistam, Lena Philipsson, Nanne Grönvall, Martina Haag och Marie Robertson var några av de kända gästerna på eventet.

"SÅ kul att man nu mer både kan spela Paddel och äta gott på taket på NK!", skriver Pernilla Wahlgren i sin välbesökta blogg och bjuder på en bildkavalkad från dagen.

Pernilla Wahlgren med vännerna Hanna och Lina Hedlund. Bilden är från ett tidigare tillfälle. Bildkälla: Stella Pictures.

"Tragiskt och respektlöst"

Men flera av Pernillas läsare blev riktigt besvikna på henne då de inte tycker att det känns okej att umgås med så många andra under den rådande coronapandemin.

"Blir på riktigt ledsen över att se dessa bilder med en samling utav folk. Vi sliter som djur i vården!! Vad är det som ni inte förstår?", "Hur tänker ni?", "Pernilla skiter fullständigt i" och "Tragiskt och respektlöst" är några av reaktionerna. 

En läsare skriver att hon nu bojkottar familjen Wahlgren-Ingrosso genom att avboka sin biljett till Pernillas show och bestämt sig för att inte stödja varken Pernillas kollektion eller hennes dotter Bianca Ingrossos sminkmärke CAIA Cosmetics

Några av de kommentarer som Pernilla har fått på sin blogg. Bildkälla: Pernilla Wahlgrens blogg

Pernilla har ännu inte svarat på kritiken.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!