Efter uppbrottet från Lamprecht - Peg Parnevik pussas med mystisk man

Det är på Peg Parneviks Instagram som en mystisk ung man dykt upp under helgen. Och av det kan man tyda av bilderna så har duon haft det väldigt mysigt.


Det var för drygt en vecka sedan som Filip Lamprecht, 24, avslöjade i P3 att han och Peg Parnevik, 25, gjort slut. Paret har minst sagt haft det upp och ned de senaste åren och under inspelningen av Let's Dance (som Filip vann) så svajade det ordentligt. 

På sociala medier har både Filip och Peg synts umgås med vänner och familj och Filip var bland annat på fest tillsammans med Bianca Ingrosso och andra influensers under midsommarhelgen. Han har även synts umgås med sitt gamla Let's dance-gäng. 

Även Peg har synts umgås med vänner, familj och bekanta – och det är ett nytt ansikte som dykt upp som gjort följarna lite extra nyfikna. 

Pegs nya pojkvän?

På sin Instagram publicerade Peg för ett par dagar sedan en bild där hon skrev "Haha glömde för ett tag vem jag är men nu är jag tillbaka". 

På sina stories har hon setts umgås med syster Penny Parnevik, hennes pojkvän Douglas Murray samt några människor till – bland annat en kille som hon setts gosa lite extra med. 

Hon har publicerat bilder där hon sitter i hans knä, gosar, skrattar och pussas. 

Det pussades... Bildkälla: pegparnevik/Instagram
Och skrattades... Bildkälla: pegparnevik/Instagram

Pojkvän, flamma. Vän eller fling – det vet vi inte. Vem den mystiska mannen är – det har Peg ännu inte valt att gå ut med. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!