Vågar du titta?
Vågar du titta? - Foto: Faksimil TLC.com/Bilden är ett montage

Här är världens märkligaste beroenden

Det finns saker folk äter som du aldrig skulle kunna föreställa dig att stoppa i munnen. Det finns också de som lyckas vara intim med sin egen bil.


Lever med dockor

Har du glömt mannen som lever med åtta sexdockor. Varav en han gift sig med.

Läs om Everard Cunion från England här.

Nyheter24 har tidigare berättat om Michelle som är beroende av att dricka blod. Också om Nicole som smackar i sig deodorant som om det vore godis. Här få de sällskap av en hel del annat uppseendeväckande beteende.

10. Sparar sina tånaglar.

Glöm pedikyr. Ayanna tycker att hennes tånaglar är hennes älsklingar och sparar ut naglarna till långa krokar. Även naglarna på fingrarna hänger ner från händerna.


9. Käkar jord.

Att äta jord sliter på Kristies tänder men hon tycker att det är så gott när det smakar blött i munnen. "Lite som chips".


8. Begraver döda djur.

Det låter harmlöst och gulligt. Men det blir lite märkligare när du får höra att Scott patrullerar gatorna fram varje kväll för att leta efter döda djur han kan begrava. Sex timmar om dagen letar han efter djur som blivit påkörda. 


7. Kan inte leva utan sina fejkade bröst.

Sheylas enorma(!) bröst är nära att döda henne, ändå vägrar hon ta ut implantaten. 


6. Äter ansiktsmask

Ansiktsmask heter ansiktsmast av en anledning. Den är inte till för att ätas. Alls. Men det tycker inte Natasha. I sju år har hon knaprat på pulvret.


5. Älskar uppblåsbara djur.

20-åriga Mark har varit beroende av sina 15 uppblåsbara baddjur. De är alla i ett förhållande och de gör allt tillsammans. Badar, pratar, äter och gosar. Men sedan smälter historian lite. Plastleksakerna har givit honom den kärleken han aldrig fått av sin mamma. 


4. dricker urin

3. Dricker bensin.

Den här tonåringen dricker upp till 12 teskedar bensin per dag direkt från en dunk. Farligt är bara förnamnet.


2. Äter sin katts hår. 

Du vet känslan när du råkar få ett hårstrå i maten? Det där som gör att du nästan får upp tuggan du tog innan? Den här kvinnan har knappas känt den. Hon älskar hårbollar, närproducerade i hemmet av sin egen katt:


1. Bilen är hans älskare.

I fem år år bilen och Nathaniel varit i ett förhållande. De går på dejt tillsammans och de blir intima med varandra. Den "sexigaste" delen på bilen han döpt till "Chase" är motorhuven. 


/
TLC
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".