Back in black i höst. Eller rättare sat, back in bikini och badshorts.
1 av 6
Back in black i höst. Eller rättare sat, back in bikini och badshorts. - Foto: All over press
Marie Plosjö som nu väntar barn har deltagit.
2 av 6
Marie Plosjö som nu väntar barn har deltagit. - Foto: Stella Pictures
Även Cimon Lundberg.
3 av 6
Även Cimon Lundberg. - Foto: Stella Pictures
Och Natacha Peyre.
4 av 6
Och Natacha Peyre. - Foto: DR/Stella Pictures
Jackie Ferm vann sin omgång.
5 av 6
Jackie Ferm vann sin omgång. - Foto: Calle Lidstr√âöm/Stella Pictures
Sofia har fått kämpa hårt för att bli omtyckt av sin pojkvän Carl Philips familj sägs det. Kanske på grund av bakgrunden som en av deltagarna.
6 av 6
Sofia har fått kämpa hårt för att bli omtyckt av sin pojkvän Carl Philips familj sägs det. Kanske på grund av bakgrunden som en av deltagarna. - Foto: Stella Pictures

Paradise Hotel är tillbaka

Trött på alla repriser av Simspons, Family Guy eller Scrubs? Grattis - i höst kommer skandalsåpan Paradise Hotel tillbaka till TV6.


Vad går det ut på?

En grupp med unga singlar åker till Mexiko - men för att få stanna krävs det att man varje vecka hittar någon att bo med av motsatta könet från gruppen.

Intriger, underhållning och känslor. Försök beskriva skandalsåpan Paradise Hotel på ett bättre sätt. I höst kommer alltså teveprogrammet som gjorde Cimon Lundberg, Olinda, Natacha Peyre och Marie Plosjö till hett stoff i skvallertidningarna och på kändispremiärer. Och dessutom har ju även prinsens flickvän Sofia Hellqvist ett förflutet som deltagare i såpan. 

– Programmet kommer att innehålla en del överraskningar, säger programdirektör Fredrik Lundberg i ett pressmeddelande.

Nu söker kanalen efter deltagare som vill hitta kärleken. Och så vidare...

Så här har det tidigare sett ut:


/
TV6
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.