Sex-program
1 av 3
Man hoppas starta en diskussion med programmet som kommer att sändas i tre avsnitt. Obs: personerna på bilden har inget med programmet att göra. - Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX
Sex
2 av 3
Publiken kommer inte att få se sexet i boxen, men vara med och lyssna på diskussionen efter. - Foto: Karin Malmhav / SvD / SCANPIX
Sex-drive in
3 av 3
Kuriosa. I Zurich öppnade nyligen staden första sex-drive in – ett område bestående av parkeringsbås där kunder kan träffa prostituerade på ett säkert och enkelt sätt. - Foto: John Heilprin/Scanpix

Snart på teve – par som har sex i en box

Sex säljer, vi vet. Men finns det ingen gräns för vad som faktiskt går hem och inte? Brittiska Channel 4 är beredda att chansa.


Mer om programmet

Varje avsnitt är en timme långt och är uppdelade så att ett par ligger – och snackar – per avsnitt. Programmet är också en del av en kampanj för programmet "Real sex" som börjar sändas på samma kanal i slutet av september. 

Nu satsar den brittiska kanalen Channel 4 på en ny programidé som går ut på att tre par har sex i en ljudisolerad låda med publik utanför.

Efter sin intima, men inte allt för privata stund ska paren sedan intervjuas av programledaren Mariella Frostrup, 50, och diverse experter inom sex som ingår i programmets panel. 

– Jag hoppas på en mogen och intelligent diskussion kring sex i dagens Storbritannien, säger programledaren, skriver Daily Mail.

"Sex är en naturlig del av livet"

Men, publiken får kanske inte helt förvånande se den intima akten inuti boxen – i stället får de lyssna till diskussionen som följer efter när de berättar för panelen om sin stund. 

– Boxen är ett unikt sätt för att få folks uppmärksamhet och för att visa att sex är en naturlig del av livet för oss alla och att det är något vi måste prata mer om öppet och ärligt, säger panelmedlemmen och sexexperten Tracey Cox till Daily Mail.

"Sex box"

Programmets titel? Inte helt förvånande – "Sex box". 

Är du sugen på sex och en box och inte har tillgång till brittiska Channel 4 så kan du nöja dig med "Sex and the City"-boxen. Även om karaktären Samantha är överlycklig över att hennes nya kille vill "Fuck outside the box" i det här klippet så håller du dig i varje fall till temat:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.