Häng med i finalfesten på Nyheter24.
1 av 2
Häng med i finalfesten på Nyheter24. - Foto: Tomas Säljén/EPS/STELLA PICTURES
Sandra Malmsten, till vänster, och Ida Asp, till höger.
2 av 2
Sandra Malmsten, till vänster, och Ida Asp, till höger. - Foto: PRIVAT

De får VIP-biljetter till "Big Brother"-finalen

Sandra Malmsten vann VIP-platser på finalen och får gå på efterfest med deltagarna.


Sandras bidrag

"Varför ska jag vinna biljetter? Jag skulle lätt vilja överraska min bästa kompis med en riktigt röjjig bb-fest! Vi har nämligen suttit flera torsdagar och partat "med" bigbrother, detta började som en rolig grej redan förra säsongen och vi följde upp de även denna säsong, så tänk va sjukt roligt om jag kan överraska henne med en ÄKTA bb-fest! ;)

Jag tycker att Hanna J Ska vinna årets big brother, hon är en genom go människa som aldrig har gått med i andras skitsnack eller "mobbning", hon är en skojig lite lättlurad tjej som ger allt i tävlingar och vänskap (se bara när Joe friade till henne, hur de smärtade att behöva såra någon!)"

Efter en tuff kamp med långa juryöverläggningar är vinnaren korad. Sandra Malmsten, 26, har vunnit VIP-biljetter till "Big Brother"-finalen i Nyheter24:s tävling.

– Det känns jättekul, säger hon.

Hur kommer det sig att du valde att delta?

– Först var det på skoj, men sen tänkte jag att jag skulle vara med i smyg och överraska min kompis utan att hon visste det. Det var inte så välplanerat.

Och det lönade sig. Med rätt svar på Nyheter24:s fråga och en alldeles fantastisk motivering vann Sandra Malmsten juryns sympatier. Nu ser hon fram emot att få träffa alla deltagare från säsongen.

– Det känns helt sjukt. Det känns som att man känner dem. Man har tittat så mycket så det kommer kännas svårt att inte bara springa fram och säga hej.

"Det kommer bli skitkul"

Kändisfest på Café Opera väntar efter sändningen. Hur känns det?

– Det kommer bli skitkul. Riktigt drag!

Sandra Malmsten tar med sig bästa vännen Ida Asp, 24. Två hardcore "Big Brother"-fans. De har festat med deltagarna varje torsdag - från soffan.

– Vi började med det som en skojgrej redan förra säsongen. Sen fortsatte vi, säger Sandra och skrattar.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!