Dani Karlsson är trött på att beskyllas för att driva en skvallerblogg.
1 av 5
Dani Karlsson är trött på att beskyllas för att driva en skvallerblogg.
Här festar hon med Alexander Skarsgård.
2 av 5
Här festar hon med Alexander Skarsgård.
Modellen brukar ofta jämföras med Angelina Jolie.
3 av 5
Modellen brukar ofta jämföras med Angelina Jolie.
Hon tävlade för Sverige i Miss World år 2010.
4 av 5
Hon tävlade för Sverige i Miss World år 2010.
Bloggtjejerna i storbråk.
5 av 5
Bloggtjejerna i storbråk. - Foto: Stella Pictures

Miss World-Dani i stort bloggbråk med modell

Nu ryter Dani Karlsson tillbaka mot anklagelserna: "Drabbats av både mindervärdskomplex och storhetsvansinne".


Det här är Dani Karlsson

Bloggaren och modellen Daniela Chelsea Chatarina Karlsson, kallas för Dani, är 27 år och vann Miss World Sweden 2010. Därefter representerade hon Sverige i skönhetstävlingen Miss World 2010 i Kina. Nu bloggar hon på dani.metromode.se

Ett nytt bråk har blossat upp i bloggvärlden. Den här gången handlar det om modellen Dani Karlsson, 27, som tröttnat på att en annan känd bloggerska och modell anklagar henne för smutskastning och förföljelse.

– Det här med människor som tror hela världen kretsar kring dem och är så desperata att de griper efter halmstrån, tar till personangrepp och drar in folk som inte har med saken att göra… Det är lika roande varje gång. De har liksom lyckats drabbas av dubbeldiagnos på både mindervärdskomplex och storhetsvansinne på en och samma gång (och en liten släng av dyslexi på det också), skriver hon bland annat på sin blogg.

Advokat kontaktad

Som hämnd publicerar Dani nu ett brev som hon har fått från modellens advokat, där modellen hotar med att föra ärendet vidare om inte Dani slutar med sina förföljelser.

Därefter har Dani lagt upp en mailkonversation med samma advokat – där han tar avstånd från sin klients åsikter och säger sig stå på Danis sida.

– Du borde kanske förresten höra av dig till din advokat, han har försökt nå dig X antal gånger och verkar lite sur på dig… Han TROR mig och har bett om ursäkt åtskilliga gånger dessutom, skriver Dani.

Nyheter24 har försökt nå både modellen och Dani för en kommentar.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!