Över 24 timmar har sajten legat nere, men nu har Natacha lyckats lösa problemet. Men ännu kan du inte besöka hennes blogg.
1 av 3
Över 24 timmar har sajten legat nere, men nu har Natacha lyckats lösa problemet. Men ännu kan du inte besöka hennes blogg. - Foto: Stella Pictures
Den heta före detta glamourmodellen får nu en välförtjänt paus från bloggandet.
2 av 3
Den heta före detta glamourmodellen får nu en välförtjänt paus från bloggandet. - Foto: FHM
Natacha Peyre, som numera är bosatt i Los Angeles, meddelar via sin Instagram att hon blivit hackad.
3 av 3
Natacha Peyre, som numera är bosatt i Los Angeles, meddelar via sin Instagram att hon blivit hackad. - Foto: Stella Pictures

Natacha Peyre: "Min blogg har blivit hackad"

Natacha Peyres populära blogg går inte längre att besöka efter att hennes sajt utsatts för en hackerattack.


Hackar även mail och facebook

När artisten Sibel Redzep, 24, försökte logga in på sin facebook dagen innan julafton sa det stopp.

Lösenordet angavs vara ogiltigt, och detsamma gällde mailen. Snart insåg hon att en hackare hade tagit över hennes konton och återställt såväl lösenord som säkerhetsfrågor.

Det var på onsdagsmorgonen som läsare hade problem med att komma in på Natacha Peyres välbesökta blogg. Via Instagram låter storbloggaren och modellen meddela att hennes blogg har bliit hackad och att problemet ska åtgärdas så fort som möjligt. Men på torsdagsmorgonen, efter att sajten legat nere i över ett dygn, hade problemet ännu inte lösts.

– Allt är fixat nu så bloggen är tillbaka imorgon amerikansk tid, säger modellen till Nyheter24.

Hon säger sig även veta vem som ligger bakom attacken och menar att det skulle vara samma person som ligger bakom den anonyma storbloggen "KinzaKenza".

– Tragiska avundsjuka människor, säger hon vidare.

Fler har blivit hackade

Peyre är inte ensam om att bli utsatt för en hackerattack. I fjol blev Linda Rosings blogg, samt nätverket hon bloggar på, hackat. Hackaren la då upp ej kontorsvänliga bilder och ändrade i Lindas inlägg. Även Isabella Löwengrip utsattes för en liknande attack.

— Någon skickar så mycket trafik att hela mitt bloggnätverk Spotlife är nere. Ett dygn nu. Vad kan jag göra? Frågade en uppgiven Isabella då via sin Twitter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

2 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

3 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.