Hanna Widerstedt är uthängd på en falsk sexsida.
Hanna Widerstedt är uthängd på en falsk sexsida. - Foto: DANIEL OHLSSON/TV4

Widerstedt utnyttjad av näthatare på sexsajt

Bloggerskan hånas på falsk sexsajt. – Jag är chockad och sur, säger Widerstedt.


Bloggerskan Hanna Widerstedts provokativa still gav henne både en plats i "Big Brother" och ett gäng galna förföljare på nätet. I april hackades Hanna Widerstedts blogg och privata mailkonversationer och nakenbilder läckte ut på nätet. Nu drabbas bloggstjärnan av ännu en attack.

Det är okända näthatare som har startat en sexsajt i Hanna Widerstedts namn.

– Jag blev chockad och sur säger Hanna Widerstedt, 20, till Nöjesbladet.

På den falska sexsajten Widerstedt.nu möts läsaren av en lättklädd modell som ser ut som en kopia av Widerstedt samt texten "Gillar ni mig så kommer ni att älska min sexdatingsida! Hitta min "hemliga profil" så kan vi träffas för en het date! :)"

– Det känns som att de utnyttjar mitt namn till hundra procent. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag vill inte ha en porrsajt så nära min blogg. Jag gör så många polisanmälningar, polisen tar mig väl inte på allvar snart, säger Hanna Widerstedt till Nöjesbladet.

Sexsajten har nu stängts ned.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.