Paow är emot böneutrop.
1 av 3
Paow är emot böneutrop. - Foto: stellapictures
2 av 3
3 av 3

Här är Paows nya rasistiska utspel

Paulina Danielsson gör än en gång rasistiska uttalanden på Internet.


Paulina Danielsson

18-årig bloggerska från Stockholm som gjort sig känd för att vara en så kallad 'skandalbloggare'.

Paulina ”Paow” Danielsson har mer eller mindre kämpat föratt rentvå sitt namn efter diverse rasistiska uttalanden – men nu gör hon detigen. Redan för två år sedan rapporterade Nyheter24 ombloggerskans främlingsfientlighet.

Paow förklarade då att hon absolut inte var rasist men atthon ”ogillar utländska som beter sig illa” mer än vad hon ogillar svenskar sombeter sig illa. Hon svarade även på det
hela i en videointervju.

– Bara för att jag råkar vara en människa som Hitler ville avla fram så betyderdet inte att jag är rasist, skrev den då 16 år gamla bloggerskan i ett inlägg.

Inattvar det dags igen.

”Först så tar dom bort vår nationaldag för att den ärrasistisk. Och nu ska det skaffas en moské? ÄR DET ETT SKÄMT ELLER?" skriver en upprörd Paulina Danielsson på sin wall.

Hon fortsätter i kommentarsfältet.
– Jag tycker att, eftersom vi måste acceptera era religioner och så vidare, varför kan inte de flesta acceptera vårt levnadssätt i Sverige? skriver Paulina bland kommentarerna och lägger även till att många påstår att svenska tjejer "orrar sig"(?) och att många tycker att "vi får skylla oss själva om vi blir våldtagna". 

– Till exempel så heter det inte "jullov" längre för att det anses vara rasistiskt... Så nu kallar vi det "vinterlov". Om vi anpassar oss, kan inte de slöjbärande pingvinerna gå till sina små kyrkor och lyssna på böneutropen eller via sin telefon? fortsätter hon. Hon skriver även att det är trist att regeringen valt att ta bort Nationaldagen.

Men Paulina själv tycker inte att hennes uttalanden är rasistiska.

– Haha. Rasist? Nej. Jag vill bara att vi ska kämpa för atthålla Sverige hyfsat svenskt. Och nu snackar jag inte om hudfärg utan omreligion och kultur. Huruvida folk får det till att jag är rasist eller intebryr jag mig inte om. Jag tycker att böneutropen är ett skämt, säger Paulina till Nyheter24.

Även Alexandra ”Kissie” Nilssonoch hennes bror Peter ”Peter08” Nilsson har gjort sig kända för att sympatiseramed främlingsfientliga organisationer vilket Nyheter24 tog upp för lite drygt ett år sedan. En artikel som även ledde till att Pascal Engman, före detta nöjeschef, var tvungen att polisanmäla Alexandra.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?