Många har anklagat Blondinbella för att bara vara ett ansikte på det allt hennes pappa ordnat åt henne. Som företag och framgång. Nu kan de inte säga så mycket eftersom de inte längre har kontakt.
1 av 6
Många har anklagat Blondinbella för att bara vara ett ansikte på det allt hennes pappa ordnat åt henne. Som företag och framgång. Nu kan de inte säga så mycket eftersom de inte längre har kontakt. - Foto: Stella Pictures
Sedan en månad tillbaka har hon sagt upp kontakten med sin pappa Per Rydberg.
2 av 6
Sedan en månad tillbaka har hon sagt upp kontakten med sin pappa Per Rydberg. - Foto: Stella Pictures
Hon har tidigare drivit tidningen Egoboost vars linje har varit att man ska tro på sig själv och välja sin egen väg. Något Bella nu verkar göra.
3 av 6
Hon har tidigare drivit tidningen Egoboost vars linje har varit att man ska tro på sig själv och välja sin egen väg. Något Bella nu verkar göra.
Hon har tidigare deltagit i TV4:s familjeprogram Lets Dance.
4 av 6
Hon har tidigare deltagit i TV4:s familjeprogram Lets Dance. - Foto: All Over Press
Här med exet Nils Grundberg när hon fyllde 18.
5 av 6
Här med exet Nils Grundberg när hon fyllde 18. - Foto: DR / Stella Pictures
Nu är hon förlovad med Odd Spångberg.
6 av 6
Nu är hon förlovad med Odd Spångberg. - Foto: Stella Pictures

Blondinbella säger upp kontakten med sin pappa

I somras verkade allt vara perfekt. Nu vill Isabella "Blondinbella" Löwengrip inte ha något att göra med sin pappa.


Det visste du inte om bloggerskan

Isabella är föfd i Järfälla i Berghem. Familjen flyttade sedan till Skälby när hon skulle börja i tedje klass. När det var dags att börja sexan flyttade hon till Stockholm med sin pappa.

Sedan en månad tillbaka står Isabella "Blondinbella" Löwengrip 22, på egna ben. Hon har brutit med sin pappa och kompanjon Per Rydberg, 44. 

– Att bli självständig har varit en lång resa, jag kommer inte gå in mer på detaljer förutom att det känns väldigt jobbigt och gör ont i hela mig. Jag mår inte så bra just nu så ni vet, skriver hon i bloggen.

Tillsammans har pappa och dotter drivit företaget Spotlife sedan 2008. I början av oktober bloggade Isabella om sin pappa och att de haft ett gemensamt företagsmöte. Under sommaren tillbringade Blondinbella och fästmannen Odd Spångberg även tid tillsammans med Per Rydberg på deras land.

Men redan i september spekulerade flera läsare i om allt inte stod rätt till. På bloggerskans förlovningsfest dök aldrig föräldrarna upp.

– Mina närmsta vänner var där och Odds vänner och hans familj, mina är på landet, bloggade hon då.

I sin bok "Egoboost" skriver hon kort om den ilska hon tidigare riktat mot sina föräldrar efter deras skilsmässa. 

– Som skilsmässobarn fick jag släpa min ryggsäck mellan två hem och det triggade något hos mig. Jag blev tvingad att växa upp och försörja mig själv. Det gjorde nog också att jag blivit en som söker mycket bekräftelse. Jag vill att människor ska tycka att jag är duktig och jag vill själv känna mig duktig, har hon bland annat sagt i en intervju med Dagens Nyheter

Lever sitt eget liv

Blondinbella har nyligen köpt en lyxlägenhet med fästmannen Odd i Vasastan. 2014 gifter paret sig

– Det ska bli jätte roligt att gifta sig, men det där är nog en väldigt manligt mot kvinnligt grej också. Jag tror att själva bröllopet är viktigast för Bella. Hon tänker på alla detaljer. Men vi har i alla fall bestämt att vi ska ha ett vinterbröllop så vi gifter oss den 15 februari 2014. Det finns ju dock ingen garanti på snö tyvärr, sa Odd tidigare till Nyheter24.

Se hur Isabellas vardag såg ut 2007 här:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.