Kissie har genomgått stor förändring i sitt utseende, nu blir det ännu en ändring.
1 av 5
Kissie har genomgått stor förändring i sitt utseende, nu blir det ännu en ändring. - Foto: Robert Eklund / Robert Eklund
Kissie och Nyheter24:s reporter Quetzala Blanco innan Kissie opererade brösten.
2 av 5
Kissie och Nyheter24:s reporter Quetzala Blanco innan Kissie opererade brösten. - Foto: Aaron Eklöf/Nyheter24
Hon har sedan tidigare gjort en näsoperation.
3 av 5
Hon har sedan tidigare gjort en näsoperation. - Foto: FameFlynet Sweden / David Sica
Kissie - eller Alexandra Nilsson som hon egentligen heter har förändrats mycket genom åren.
4 av 5
Kissie - eller Alexandra Nilsson som hon egentligen heter har förändrats mycket genom åren.
Hon berättar att komplexen hon har för sin näsa kommer från tiig ålder då en kille hon var kär i tyckte att den var för stor.
5 av 5
Hon berättar att komplexen hon har för sin näsa kommer från tiig ålder då en kille hon var kär i tyckte att den var för stor.

Kissie gör ny operation

Den kontroversiella bloggerskan Kissie tar ännu ett steg mot ett nytt utseende.


Nyheter24 följde med

För tre år sedan följde Nyheter24 med när Kissie gick från en B-kupa till en D-kupa på 45 minuter. 

Du kan läsa mer här.

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson, 21, har till stor del gjort sig känd för den plastikförvandling hon genomgått. Sedan tidigare har hon opererat brösten större, korrigerat dem samt fyllt läpparna flera gånger. Hon har även skulpterat sitt ansikte, som haka och kindben, med hjälp av fillers. För drygt ett år sedan genomgick hon en näsoperation. Nu besöker hon kliniken igen, denna gång för att korrigera sin näsa.

– Toppen är fortfarande svullen och ”hård”. Underdelen av näsan som mellan näsborrarna är väldigt öm och hård också. Kanske är vanligt, jag vet inte men lika bra att läkaren får kika på det. Hur som helst måste det ju fixas, skrev Alexandra redan i oktober förra året.

I morgon är det dags. Bloggerskan vet ännu inte om hon kommer att behövas sövas ner eller om det räcker med lokalbedövning - något som tycks oroa henne.

– Kan inte låta bli att bli lite nervös, skriver hon i bloggen.

Förra operationen gick inte helt smärtfritt. Två timmar tog ingreppet som vanligen brukar ta omkring 40 minuter enligt bloggerskan.

– Vi stötte på problem på grund av fillers som jag använde förut. Men han skar bort det så det är helt borta nu faktiskt, skrev Alexandra Nilsson då i sin blogg.

Fick komplex tidigt

Tidigare har bloggerskan berättat för tidningen Frida om komplexen hon haft för sin näsa. Sedan 15 års ålder har hon haft problem, allt på grund av en kille hon tyckte om och som tyckte den var för stor.

– Jag har lite småhat mot den killen nu, för man ska inte få någon att känna så. Men nu är jag skitnöjd, jag tyckte att näsan var lång och jobbig, förklararde hon

Här förstorar bloggerskan läpparna och fyller kindbenen:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!