Isabella Löwengrip skriver att hon hade en deppkväll efter beskedet.
1 av 5
Isabella Löwengrip skriver att hon hade en deppkväll efter beskedet. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures
Blondinbella visste inte själv om beslutet.
2 av 5
Blondinbella visste inte själv om beslutet. - Foto: Stellapictures
Så här såg det ut.
3 av 5
Så här såg det ut. - Foto: Faksimil blondinbellatour.se
Blondinbella är besviken över beslutet, hon hade sett fram emot att få genomföra projektet.
4 av 5
Blondinbella är besviken över beslutet, hon hade sett fram emot att få genomföra projektet. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Hon skriver själv att ala kommer att få tillbaka sina pengar.
5 av 5
Hon skriver själv att ala kommer att få tillbaka sina pengar. - Foto: Stella Pictures

Därför ställs Blondinbellas turné in

Man räknade med 7 000 biljetter skulle gå åt - men endast 240 biljetter ska ha sålts till megaturnén med Blondinbella, enligt Stefan Jonsson VD på SAJ.


Det skulle turnén handla om

"Syftet och målet med turnén var att ge tjejer och kvinnor en kick via en föreläsning med Isabella Löwengrip och ett samtal med bland annat Företagarnas VD Elisabeth Thand Ringqvist, att både våga och vilja satsa på sig själva och sitt företagande".

Biljettpriserna låg på strax över 400 kronor och VIP-biletterna då man efter föreläsningen skulle få träffa bloggaren för att exempelvis dela ideér kostade 530 kronor.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21, skulle turnéra landet runt och föreläsa. Även Oslo skulle få besök av den populära bloggerskan. Via Ticnet har läsare och intresserade kunnat köpa biljetter. Men så i går kunde fans se att samtliga framträdande var inställda. Något huvudpersonen själv inte visste om.

– Jag blev informerad i går eftermiddag att talarförmedlingen inte ville fortsätta och i dag så har dom gått ut med att det inte blir något utan att informera mig innan, skriver Blondinbella i sin blogg.

Anledningen är för få sålda biljetter, enligt producenten SAJ förmedlingsbyrå.

– Vi har beslutat oss för att ställa in Blondinbella Tour 2013 och orsaken är helt enkelt att vi inte sålt tillräckligt med biljetter, säger Stefan Jonsson VD på SAJ. 

– Vi hade 7 000 biljetter totalt på de 15 orter vi hade tänkt besöka och vi har enbart sålt 240 biljetter, säger Stefan vidare.

Reagerat på Twitter

Fler besvikna fans undrar nu vad som hänt via sociala medier.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!