Allt är inte idylliskt i Kenzas liv. Nu berättar hon om sorgen och sveket.
1 av 7
Allt är inte idylliskt i Kenzas liv. Nu berättar hon om sorgen och sveket. - Foto: Stella Pictures
Hon har tidigare beskrivit det tunga beslutet att bryta med sin pappa.
2 av 7
Hon har tidigare beskrivit det tunga beslutet att bryta med sin pappa. - Foto: All Over Press/Eero Hannukainen
Hon har flera gånger prisats för sin blogg och är Sveriges största.
3 av 7
Hon har flera gånger prisats för sin blogg och är Sveriges största. - Foto: All Over Press/Eero Hannukainen
Här ledde kenza Kanal5s Modelljakten.
4 av 7
Här ledde kenza Kanal5s Modelljakten. - Foto: Sarah & Paulina/Kanal 5
Kenza var en söt liten filur redan som barn.
5 av 7
Kenza var en söt liten filur redan som barn. - Foto: Kenza Zouiten
Även Blondinbella har sagt upp kontakten med sin pappa...
6 av 7
Även Blondinbella har sagt upp kontakten med sin pappa... - Foto: Charlotte Brunzell/ALL OVER PRESS
...Per Rydberg. Det på grund av en ekonomisk tvist enligt bloggerskan.
7 av 7
...Per Rydberg. Det på grund av en ekonomisk tvist enligt bloggerskan. - Foto: Stella Pictures

Kenza: "Pappa utsatte mig för grovt bedrägeri"

Kenza Zouiten berättar om den tuffa tiden efter att hon upptäckt att hon blivit utsatt för bedrägeri av sin egen pappa, enligt bloggerskan. – Jag känner mig så sviken, äcklad, lurad, oälskad och utnyttjad, skriver hon.


Värre än värst

Alla pappor sköter sig inte allt för väl. Här är Hollywood-papporna som inte direkt får ett diplom för "årets bästa pappa". Snarare tvärtom. 

Se här.

I flera veckor har storbloggaren Kenza Zouiten varit på vad som skulle bli en drömresa i Australien tillsammans med sin sambo. I stället blev det en resa som kantats av besvikelse och sorg. När 21-åringen nyligen kom hem till Sverige berättade hon för sina läsare vad som hänt. Två veckor in på resan upptäckte Kenza att hon de senaste åren blivit utsatt för grovt bedrägeri, enligt henne själv.

– Det tog mig några tuffa dagar att bearbeta det. Jag kunde inte sluta gråta och det blev ett par sömnlösa nätter, bloggade hon.

Bloggerskan skrev även att hon ska ta kontakt med bank och polis.

– Jag känner mig så sviken, äcklad, lurad, oälskad och utnyttjad. Och många bitar faller på plats nu. Jag vet att jag kommer ta mig ur detta, precis som jag klarat mig igenom allt annat skit min ”far” gjort mot oss, skrev hon vidare.

Det dröjde inte länge innan de trogna läsarna kommenterade med uppmuntrande och stöttande ord. Men upptäckten verkar ha påverkat bloggerskan mer än väntat. I ett inlägg publicerat sent på måndagkvällen beskriver hon sin ilska som ännu inte sinat.

– Jag är så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag gråter och skrattar samtidigt och jag tror att jag börjar bli galen. Men det är väl bra att jag känner något i varje fall. Jag ska ta mig igenom den här skiten en gång för alla för nu räcker det. Jag har bestämt mig för att det här blir det absolut sista sveket från honom. Någonsin, skriver hon.

Var i en förvirrad period

Redan i mitten på förra året bestämde sig bloggerskan för att klippa sitt band till pappan.

– Som jag skrev förut så bröt jag kontakten med min sjuka och och alkoholiserade far för ett tag sen och även om det var för mitt eget bästa så är det inte direkt det lättaste, skrev hon då.

Ett beslut som påverkade den unga bloggerskan märkbart. I bloggen skrev hon upprepade gånger att hon mådde dåligt och var i en förvirrad period. 

Kenza har tidigare fått kritik för att inte vara personlig i sin blogg, ett koncept andra menar har tagit henne långt i bloggvärlden.

Bröt med pappan

Likt Kenza har även storbloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 22, brutit kontakten med sin pappa. Det efter en ekonomisk tvist

– Folk har avrått mig från att ha företag ihop med min far. Han vill mig väl men det är inte alltid vad jag vill och det är jag som ska bestämma, berättar Blondinbella i senaste numret av Veckorevyn.

Se en hyllningsvideo till Kenza här:


/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.