undefined
1 av 3
undefined
undefined
2 av 3
undefined
Joakim Berg, mer känd som "Jockiboi" blev misshandlad efter en fest i fredags.
3 av 3
Joakim Berg, mer känd som "Jockiboi" blev misshandlad efter en fest i fredags. - Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

Jockiboi: Är det mig läkaren vill tvångstesta för smitta?

Jockiboi blir felaktigt utpekad som smittorisk på nätet.


Se erkännandet

Se videon som chockerade fansen och läsarna här

Enligt profilen själv ska han missbrukat amfetamin, kokain, extacy och methedron. 

Nyligen berättade skandalprofilen Joakim "Jockiboi" Berg, 26 att han under en längre tid tagit droger. Den tuffa perioden späddes på av att det nu florerar elaka rykten om "Kungarna av Tylösand"-profilen på nätet. Det var efter att Aftonbladet i veckan skrev om en dokusåpaprofil i tjugoårsåldern som en läkare vill låta tvångstesta efter misstankar om att han spred en allmänfarlig sjukdom som många hävdat att det är Berg artikeln handlar om. 

Jockiboi tog därför saken i egna händer och hörde av sig till tidningen för att helt enkelt fråga om artikeln handlade om honom. Osäkerheten grundade sig i att profilen behandlades med penicillin för en smittsam sjukdom innan sin resa till Spanien. 

– Jag har ju varit utomlands ett bra tag nu så tänkte att jag inte gick att få tag i. Jag blev lättad när det inte var jag. Jag har det väldigt tungt just nu, så jag kände att det här var det sista jag behövde, säger han till tidningen

Populär blogg

Berg slog igenom i dokusåpan "Kungarna av Tylösand" och var senast aktuell i dramaserien "Den sista dokusåpan" som visats på TV6. Inte minst har han blivit känd för sin provocerande blogg. "Dagens knull" fick stor uppmärksamhet efter att profilen i bloggen recenserade flera unga kvinnors prestationer i sängen, med namn och bild.  

– Hon är slynig, Kåt och jävligt sexig. Fin kropp och en sjukt tight jävla fitta som smakar helt okej, är ett exempel.

Nu ska profilen söka hjälp för sitt missbruk.

– Jag behöver stöd i detta och här i Sverige finns det stöd på ett helt annat sätt än i Spanien. Hela Gran Canaria är byggt på droger nästan, har Berg tidigare sagt till Nyheter24.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!