Blondinbella hade inget lätt år 2012.
1 av 3
Blondinbella hade inget lätt år 2012. - Foto: Stellapictures
Hon drabbades av magsår och kunde inte jobba på flera månader.
2 av 3
Hon drabbades av magsår och kunde inte jobba på flera månader. - Foto: All Over Press
Nu ser hon positivt på framtiden.
3 av 3
Nu ser hon positivt på framtiden. - Foto: Stella Pictures

Blondinbellas jobbiga år

Isabella Löwengrips företag gick back förra året - eftersom hon drabbades av magsår. Nu berättar bloggerskan om den svåra tiden.


Skriver på Facebook

I ett inlägg på sin Facebooksida skriver Blondinbella själv om det svåra året - och om framtiden:

"När det går mindre bra för mig kan jag ändå ta ut en halv miljon i lön så därför tycker jag inte att det är dåligt eller som Dagens industri beskriver det ”mitt svåra år”, så svårt har jag det inte direkt… Hur som helst, inget magsår i år (och aldrig mer för den delen) och så har jag massor av energi så det här blir ett bra år!", skriver hon bland annat.

STOCKHOLM. Efter att ha gjort vinst året innan gick bloggerskan Isabella Löwengrips företag med förlust under 2012. Anledningen var att "Blondinbella", som hon mest är känd som, mådde dåligt.

– Anledningen till den minskade omsättningen är att jag fick magsår förra året, säger hon till Dagens Industri och fortsätter:

– Det var nästan fyra, fem månader då jag inte kunde jobba, och när man är ensam på företaget så kommer det ju inte in några pengar om man inte kan arbeta.

Tog ut högre lön

Framför allt ökade kostnaderna för företaget Löwengrip Invest AB. Detta eftersom Blondinbella bland annat tog ut högre lön.

Nu ska företaget där alla Löwengrips intäkter från bloggen och från reklam finns tas upp i Löwengrip Invest. I år hoppas bloggerskan göra vinst igen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!