1 av 8
- Foto: Stella Pictures/Bilden är ett montage
När Blondinbella fick sug efter doftljus gick hon ut ordentligt och kom hem med ljus för närmare 1000 kronor. Två av dem från exklusiva Voluspa där ett kostar 400 kronor.
2 av 8
När Blondinbella fick sug efter doftljus gick hon ut ordentligt och kom hem med ljus för närmare 1000 kronor. Två av dem från exklusiva Voluspa där ett kostar 400 kronor. - Foto: Lars Pehrson / SvD / SCANPIX
Supermamman Isabel Adrian låter dottern Monday Lily vara superfashionabel. När mamma och dotter besökte New York valde sötnosen ut ett par skor (hon snart växer ur) och en fin scarf på Louis Vuitton. Kalaset gick på strax över 4000 kronor.
3 av 8
Supermamman Isabel Adrian låter dottern Monday Lily vara superfashionabel. När mamma och dotter besökte New York valde sötnosen ut ett par skor (hon snart växer ur) och en fin scarf på Louis Vuitton. Kalaset gick på strax över 4000 kronor. - Foto: CHRISTINE OLSSON / SCANPIX
När Kissie skulle ta semester i vintras skrev hon: – Resan är bokad -100 000 kronor fattigare. Först åkte hon och lyxade till det i Mexiko. 50 000 kronor ska den glamourösa vistelsen gått på - sedan bar färden vidare till Miami och där är det ju heller inte allt för billigt så ja, det går ihop.
4 av 8
När Kissie skulle ta semester i vintras skrev hon: – Resan är bokad -100 000 kronor fattigare. Först åkte hon och lyxade till det i Mexiko. 50 000 kronor ska den glamourösa vistelsen gått på - sedan bar färden vidare till Miami och där är det ju heller inte allt för billigt så ja, det går ihop. - Foto: Stella Pictures
Hon uppskattar själv att hon shoppade för 20 000 kronor i Miami.
5 av 8
Hon uppskattar själv att hon shoppade för 20 000 kronor i Miami. - Foto: Stella Pictures
Odd har en kniv värd över 1000 kronor. Och ja, det är inte så märkligt som det låter. Han är duktig i köket och vill givetvis ha bra verktyg att jobba med.
6 av 8
Odd har en kniv värd över 1000 kronor. Och ja, det är inte så märkligt som det låter. Han är duktig i köket och vill givetvis ha bra verktyg att jobba med. - Foto: FameFlynet Sweden
Kenza pungade ut nästan 9500 kronor för en skinnjacka. Något som gjorde vissa läsare upprörda. Det är en eller två månaders hyra menade en och annan.
7 av 8
Kenza pungade ut nästan 9500 kronor för en skinnjacka. Något som gjorde vissa läsare upprörda. Det är en eller två månaders hyra menade en och annan. - Foto: Stellapictures
Sedan retade sig många, medan andra gratulerade, när bloggerskan köpte en märkesväska för 11 000 kronor.
8 av 8
Sedan retade sig många, medan andra gratulerade, när bloggerskan köpte en märkesväska för 11 000 kronor. - Foto: All Over Press/Eero Hannukainen

Här är bloggarnas sjuka shoppingrundor

Märkesväskor, dyra plagg, doftljus och resor - bloggarnas vanor går inte av för hackor.


Hon tjönar mest

Se Nyheter24:s lista över hur mycket bloggarna tjänar.

Vissa menar att bloggare som blivit framgångsrika tack vare sina bloggar förtjänar att kunna spendera sedlarna som rullar in på vad de vill. Andra tycker att det är vansinne med vissa av köpen.

Vad tycker du? Bläddra vidare i bildspelet för att se några ovanligt kostsamma inköp i bloggvärlden. 

OBS: Nyheter24 har utgått från aktuella priser via nätet och exakta summor går därför inte att fastställa då priser varierar.

/
/
Dyr
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

3 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.