Therese är Nyheter24 och Modettes nya shoppingexpert.
1 av 5
Therese är Nyheter24 och Modettes nya shoppingexpert.
Hon har stenkoll på vad som gäller nu.
2 av 5
Hon har stenkoll på vad som gäller nu.
Hon har bloggat i sju år.
3 av 5
Hon har bloggat i sju år.
Och på Instagram har hon just nu över 30 000 följare.
4 av 5
Och på Instagram har hon just nu över 30 000 följare.
Det är inte bara hennes kollage som många vill se mer av - även hennes personliga stil.
5 av 5
Det är inte bara hennes kollage som många vill se mer av - även hennes personliga stil.

Möt Therese – Modettes nya bloggare och shoppingexpert

I sju år har Therese Hollgren bloggat om shopping och mode. Nu säger Nyheter24 välkommen till fashionistan med stenkoll på stil och åtråvärda köp.


Fem måsten i garderoben i höst?

- En svart skinnjacka i bikermodell
- Ett par svarta jeans som sitter som en smäck
- Ett bar boots
- En draperad kjol
- En collagetröja med något snyggt tryck

Vill du se 10 saker Therese vill ha i höst så spana in hennes grymma kollage här

Följ Therese

Therese blogg kan du besöka här.

På Instagram hittar du henne under namnet @shoppingandfashion.

Tillsammans med sina två barn bor Therese Hollgren, 28, i ett hus vid vattnet söder om Stockholm. När hon inte uppdaterar sin välbesökta blogg som gjort sig känd under namnet "Shopping & fashion" driver hon sitt egna företag.

– Jag tar uppdrag som grafisk designer, stylist/personal shopper samt PR-konsult. Jag älskar mode och shopping och spenderar gärna mina slantar på mina barn, kläder, accessoarer, dyra väskor, skor med alldeles för hög klack, inredning och resor. På fritiden hittar jag gärna på roliga upptåg med mina älskade barn, tränar, reser, leker hobbyfrisör, inreder mitt hus och umgås med goda vänner, berättar hon för Nyheter24.

Du är också stor på Instagram, hur stor betydelse har det för din blogg?

– Det har ganska stor betydelse med tanke på att det är en bra marknadsföringskanal för bloggen. Speciellt internationellt då jag har många följare i utlandet som får upp ögonen för bloggen via Instagram och som kanske inte hade hittat den annars.

Många läser din blogg eftersom du har många fina kollage - hur mycket tid lägger du på bloggen varje dag?

– Det är väldigt varierande men minst fem timmar om dagen, ofta fler då vissa av kollagen kan ta fem timmar från start till det är klart. Bara att sitta och hitta vad man ska blogga om kan ta en evighet. Speciellt när inspirationen inte är på topp. Då kan jag sitta en hel dag och bara surfa runt i jakt på något kul att blogga om.

Hösten är mörk, och ärligt talat ibland lite trist. Har du något tips, vad ska man överraska sin flickvän med i present?

– Det finns så mycket roligt man kan överraska sin flickvän här är fyra saker jag skulle uppskatta: 

- En spontan weekendresa med shopping goda middagar och massa kärlek.

- En mysig hotellnatt i samma stad man bor i eller i någon annan stad (underbart mysigt att bara få sova i en hotellsäng med sin kärlek en natt).

- En middag hemma. Tända ljus, tjejens favoritfilm och godis. Avsluta med en skön helkroppsmassage med en härlig olja men utan baktanke.

- Tjejens favoritblommor. Det kan låta gammaldags och tråkigt att ge någon blommor men jisses vad underskattat det är. Jag tror alla tjejer kan skriva under på att vi älskar att få blommor. Gärna spontant när man som minst anar att man faktiskt ska få något. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".