Paow säger nu att hon inte vill ha någonting med Jesper att göra.
Paow säger nu att hon inte vill ha någonting med Jesper att göra.

Paow: "Kommer spy på mig själv varje gång jag ser oss"

Paradise Hotel-deltagarna Jesper och Paow hittade varandra på hotellet och har fortsatt att träffas även efter inspelningen, tills nu.


Läs hela inlägget

Vill du läsa hela inlägget som Paow skrev om incidenten med Jesper?

Läs mer här

Efter inspelningen av Paradise Hotel är det tradition att några utav deltagarna åker ut på barturné i Sverige. 

Deltagarna åker och gästar olika nattklubbar för att mingla och festa med kroggäster och nattklubbsägare. I år har det bland annat varit Samir, Mia Helén, Jesper Fröidh, Emelie Rydberg, Paulina Paow Danielsson och Jesper Johansson som turnérat. 

Men frasen "allting kan hända i Paradise Hotel" tog deltagarna tydligen med till Sverige. 

Tänkte kasta ut Jespers kläder genom fönstret

Det var under helgen då gänget gästade Örebro som Jesper gick hem med en annan tjej, något som inte var så uppskattat av Paow. 

Paulina "Paow" Danielsson skriver på sin blogg att hon hittills varit tolerant gällande de saker Jesper Johansson gör som hon tycker är fel, men att det här var droppen. 

"Dock så kan jag ta jävligt mycket, jag skiter i om han vill hångla och ha sig på sina krogjobb. Men igår så trodde jag att han var smartare än så. Höll på och byta nummer med en tjej, snacka med henne hela kvällen och gick iväg med henne. Alltså.. Jag tycker ändå att man har LITE respekt för varandra med tanke på hur schysst jag vart mot honom. Och om han är kapabel till och knulla en annan tjej när jag är med", skriver Paow och fortsätter. 

"Jag kanske låter svartsjuk och med all rätt kanske. För jag är ju kär i honom. Men så oskön som han vart mig så kommer jag ALDRIG mer att ha med honom att göra. På riktigt så kan jag säga att jag hatar honom. Mycket! Och jag kommer att spy på mig själv varje gång jag ser mig hålla på med honom på TV"

Tog tidigare tåg till sin mamma

Paow berättade för sina läsare att hon dagen efter valde att kliva upp klockan 7 för att ta ett tidigare tåg från Örebro och istället åka hem till sin mamma. 

"Han ska vara glad att jag valde att åka hem till min mamma. Annars hade jag kastat ut hans grejer genom fönstret", avslutar bloggerskan. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!