Jessica Karlén, 22, student från Lund.
Jessica Karlén, 22, student från Lund. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Ännu ett sammanbrott - Jessica lämnade Big Brother

Jessica Karlén lämnade plötsligt huset efter psykologens råd.– Vi sätter våra deltagares hälsa främst, säger Pelle Porseryd.


Jessica Karlén blir den tredje deltagaren på fyra dagar att lämna huset. Den 22-åriga studenten från Lund lämnade huset strax efter klockan halv fyra.

Enligt Pelle Porseryd, exekutiv producent på TV11, var produktionen orolig för hennes hälsa.

– Vi sätter våra deltagares hälsa främst och när vi bedömer att de inte mår bra agerar vi omedelbart, säger han i ett uttalande.

Jessica Karlén hade enligt Pelle Porseryd drabbats av sömnproblem.

– I samråd med psykolog valde vi att plocka ut Jessica ur programmet med hänsyn till hennes hälsa. Hon hade inte sovit på två nätter och vi märkte att hon inte mådde bra och då gjorde vi bedömningen att hon inte var i skick att fortsätta att delta i programmet, säger han.

Avhoppet är det tredje på fyra dagar. På frågan hur produktionen agerar i fall fler mår dåligt svarar han:

– Vi bevakar deltagarna dygnet runt och gör bedömningar från fall till fall om vi behöver agera.

/
/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

3 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.