Fan vad du gjorde bort dig - teveögonblicken vi minns

Alla älskar människor som gör bort sig - särskilt i teve. Därför bjuder Nyheter24 varje fredag på en återblick i vår färgsprakande svenska tevehistoria.


Fakta

Varje fredag lyfter Nyheter24 fram tre pinsamma och ångestladdade ögonblick som passerat i rutan. Har du tips, förslag eller krav på ögonblick som vi borde uppmärksamma?

Skicka in dina förslag tips@nyheter24.se

Är du attraherad av din frus väninnor?

Det här är en riktig nagelbitare. Sveriges snyggaste programledare, Pontus Gårdinger, förhör en stackars man vid namn Ulf Slottenäs om de absolut mest privata delarna av hans liv. Slottenäs svarar öppenhjärtligt på frågor om lurendrejerier och om han är attraherad av sin frus väninnor. Framför ögonen på sin fru, familj och inte minst några hundratusen tevetittare - allt för att vinna en halv miljon kronor. Tyvärr faller han på mållinjen. Ångest-varning.

 

Kryptonit i fi***n

TV4-programledaren Staffan Dopping påstår att han gömt ett stycke grön kryptonit på en intim plats.

 

Bertil Falukorv

Vad har egentligen TV4:s Petra Nordlund gemensamt med Kikki Danielsson? Här insisterar TV4-stjärnan på att kalla TV4:s utrikeskorrespondent, Bertil Karlefors, för Bertil Falukorv - inte bara en utan två gånger.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

1 timme sedan
Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Fler avhopp från artister inför Eurovision

2 timmar sedan
Dotter och Titiyo sällar sig nu till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj.

Han är P2:s nya klassiska artist

2 timmar sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

2 timmar sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.