1 av 3
- Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
2 av 3
- Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
Ann Wilson från Let's Dance berättar om sitt skadliga förhållande.
3 av 3
Ann Wilson från Let's Dance berättar om sitt skadliga förhållande. - Foto: All Over Press

"Han försökte köra ihjäl mig"

Let's Dance-juryns Ann Wilson var nära att mista livet i sin ungdom då en tidigare pojkvän försökte köra ihjäl henne när hon vägrat att gifta sig med honom.


4 stjärnors middag

Brokig kvartett välkända svenskar möts över middag hemma hos varandra under fyra kvällar. Värden bjuder på god mat, underhållning och sig själv.

Visas måndag-torsdag 19.00 på Kanal 5.

I kvällens avsnitt av Fyra stjärnors middag öppnar Let's Dance-juryns Ann Wilson upp sig för stjärnkocken Christian Hellberg angående en tidigare pojkvän.

- Han tyckte inte att jag skulle leva om inte jag kunde gifta mig med honom. Han försökte köra ihjäl oss, men det gick ganska bra jag klarade mig, berättar Wilson i Kanal5:s ”Fyra stjärnors middag”.

Stjärnkocken blir uppenbart chockad av berättelsen.

- Vänta, köra ihjäl er? Ville han köra ihjäl er båda två? utrbrister Hellberg i programmet.

- Han försökte köra ihjäl oss båda två. Precis utanför dansskolan i Croydon satte han full fart i bilen och körde rakt in i alla andra bilar som stod utanför. Jag lyckades öppna dörren och hoppade ut under tiden, svarar Wilson.

Ville bilda familj

Bakgrunden till vansinnesdådet var att pojkvännen och hans familj ville att hon skulle gifta sig med honom och bilda familj. Ann kände dock att hon var för ung, vilket resulterade i att pojkvännen flippade ur.

Händelsen fick Wilson att lämna England för Sverige.

- Jag kände mig tvungen att komma ifrån England. Sedan började jag dansa med svenska mästaren. Jag fick möjligheten att representera Sverige och det var ju jättekul, det var en dröm. Sen dansade vi tillsammans i fyra år och vann sex svenska mästerskap.

 

Fyra stjärnors middag visas ikväll på Kanal5 klockan 19:00

 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!