Här är mannen som lever med åtta så kallade RealDolls.
Här är mannen som lever med åtta så kallade RealDolls.

VIDEO: Träffa mannen som lever med åtta sexdockor

I Fråga Olle-dokumentären får vi ikväll träffa Everard Cunion, som lever tillsammans med åtta RealDolls.


RealDoll

Så kallade RealDolls är sexdockor i mänsklig storlek gjorda i gummi. De är mycket välgjorda och påminner om riktiga människor i utsende, struktur och vikt.

En RealDoll kostar mellan 6000 och 7000 dollar. 

"Fråga Olle-dokumentären" visas ikväll klockan 21.55 på Kanal 5.

I kvällens "Fråga Olle-dokumentären" får vi träffa Everard Cunion, som bor i Christchurch, England. Han lever i ett vanligt hus tillsammans med åtta kvinnor som han alla älskar för deras olika, unika personligheter. Det finns dock en skillnad mellan Everard och andra bigamister – hans kvinnor är gjorda av gummi.

- Jag har likartade känslor för dem som jag skulle ha mot en attraktiv person som levde med mig. De här dockorna är så realistiska att man inte kan undgå att se på dem som riktiga människor, berättar Everard.

Bland dockorna finns bland annat bonddottern June och Virginia, som är rektor på en flickskola.

- Jag tänker mig dockorna som riktiga personer med karriärer, livshistorier och så vidare, förklarar Everard

Har sex med dockorna

Han älskar alla dockorna på samma sätt som människor älskar varandra och på frågan om han har sex med dockorna svarar Everard:

- Ja, men inte alla på samma gång.

Han förklarar att de inte blir svartsjuka på varandra när han har sex med en av dem - de är vana och tycker att det är normalt.

- Det är inte riktigt som att ha sex på riktigt, de är ju föremål som verkar vara halvt levande. Dock bara halvt levande.

Substitut för social kompetens

Everard Cunion förstår att dockorna inte är levande, men eftersom han har svårt med det sociala blir dockorna en utmärkt ersättning.

- Varför jag skaffar en docka istället för en riktig flickvän? Jag tror inte att jag har de sociala skickligheterna som krävs för att skaffa och behålla en. Då blir dockorna det näst bästa, säger han.

 

/
/
/
TV
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.