Drea de Matteo
Drea de Matteo skaffade OnlyFans – och idag säger hon att det räddade henne. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Drea de Matteo skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden

Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.


I kultserien Sopranos spelade skådespelerskan Drea De Matteo maffiaflickvännen Adriana La Cerva, som under serien var tillsammans med Christopher Moltisanti som spelades av Michael Imperioli.

Drea de Matteo och Michael Imperioli i Sopranos. Bildkälla: Stella Pictures.

Utöver att ha medverkat i nästan 50 avsnitt av serien så har hon även synts i tv-serien Joey där hon spelade Gina Tribbiani, i flera säsonger av den hyllade serien Sons of Anarchy och i actionthrillern Swordfish där hon spelade mot bland andra John Travolta och Hugh Jackman.

Drea De Matteo och Matt LeBlanc i tv-serien Joey. Bildkälla: Stella Pictures.

Men de senaste åren har Dreas karriär stått still. Själv menar hon att det är på grund av att hon vägrade att vaccinera sig mot Corona som karriären tog stryk. Ingen ville nämligen anställa henne då, menar Drea.

Drea de Matteo skaffade OnlyFans – lyckades rädda huset

Åren gick och en dag hade hon 103 kronor på bankkontot. Kronofogden hade bestämt sig för att ta hennes hus då hon hade ett växande skuldberg. Utöver det så var Dreas mamma då sjuk i demens, och samtidigt skulle Drea försörja både sig själv och de två barnen.

Drea de Matteo med sina barn på VMA-galan år 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

Drea planerade att sälja sitt hus innan Kronofogden skulle ta det. Men samtidigt som huset låg ute till försäljning så bestämde sig Drea för att skaffa OnlyFans – och det blev hennes räddning.

I en intervju med Fox News berättar Drea att hennes 16-åriga dotter peppade henne till att ta steget ut till OnlyFans, och att hon till och med hjälper till med retuscheringen av bilderna.

– Hon redigerar bilderna också, för de vill ha särskilda saker som vi inte kunnat göra, berättar Drea för Fox News.

Fem minuter efter att ha skaffat kontot på OnlyFans så hade Drea tjänat så pass mycket pengar att hon kunde rädda sitt hus från att säljas eller gå till Kronofogden.

Dreas genombrottsroll blev i Sopranos. Bildkälla: Stella Pictures.

– Det räddade oss. OnlyFans räddade mitt liv, 100%. Jag kan inte fatta att jag säger det, men det räddade oss verkligen. Om någon vill döma mig, så kör. Jag hoppas bara att du inte hamnar i den sitsen jag var i och skulle ta hand om två små barn. Det räddade vårat hem som är väldigt viktigt för oss, berättar hon i en intervju med Daily Mail.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!