Stjärnan säger bland annat att ett skrattanfall utlöste hans bråck. Och att det var därför han fick sparken.
1 av 5
Stjärnan säger bland annat att ett skrattanfall utlöste hans bråck. Och att det var därför han fick sparken.
Charlie = Winning?
2 av 5
Charlie = Winning?
Snart är han aktuell i teve-serien "Anger management".
3 av 5
Snart är han aktuell i teve-serien "Anger management".
Skådespelaren har varit gift med Denise Richards.
4 av 5
Skådespelaren har varit gift med Denise Richards.
Vad är motsatsen till pigg? Svaret finns i bilden.
5 av 5
Vad är motsatsen till pigg? Svaret finns i bilden.

Resväskor med kokain och tigerblod - Sheen förklarar sjukaste citaten

Nu förklarar den skandalomsusade skådespelaren sina mest kända citat - och varför Dave Chapelle fick honom sparkad från "Två och en halv män".


Sparkades från teve-succén

Charlie Sheen har de senaste åren gjort sig mest känd för rollen som Charlie i "2 and a half Men". Rollen gjorde honom till den bäst betalda skådespelaren i en teve-serie år 2010, med en lön på nästan 13 miljoner kronor per avsnitt.

Ett år senare sparkades han från showen på grund av sina missbrukarproblem.

Varför drack Charlie Sheen, 46, tigerblod och vad var grejen med uttrycket "winning"? Det förklarar den före detta "2 and a half Men"-stjärnan i en intervju med Playboy.

Om varför han sa sig dricka tigerblod:

– Jag vet inte. Det är bara ett väldigt farligt djur. Och det finns en tiger i "Apocalypse now", så kanske har det med det att göra.

Attraktionen till prostituerade:

– Jag säger inte att jag aldrig kommer vara med en prostituerad igen. Men det är svårt. En del av det är själlöst, en del av det är närande. Det finns alltid två sidor.

Hur uttrycket "winning" myntades:

– Det var ett ord för en pågående mening. Vi var vinnande. Det var just nu. Det var inte "vi har vunnit" eller "vi ska vinna". Det var ett aktivt verb.

Om citatet "Om någon ska ha sex med min syster så är det jag":

– Det är så jävla kul. Jag skrattade så mycket att jag fick bråck. Det är 100 procent sant.

Påståendet att han skulle ha fått kokain levererat i resväskor till huset:

– Det är sådant skitsnack. Och det var därför jag blev sparkad. Jag blev inte sparkad för grejen på Plaza Hotell (där han anklagades för att ha förolämpat en porrstjärna) eller festen i Vegas. Jag blev egentligen sparkad för att jag fick bråck. På riktigt. Kolla här (drar upp tröjan). Jag lät det inte fixas eftersom jag trodde att jag skulle kallas till en rättegång och att det skulle behövas som bevis, säger stjärnan och förklarar vidare att bråcket även ska ha framkallats av kraftiga skrattsalvor under en Dave Chapelle-sketch:

– Kommer ni ihåg sketchen där en vit rasist inte vet att han är svart? Den är det roligaste jag har sett. Han går med i ku kux klan och rasar mot svarta människor. Det är briljant.

/
/
/
/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.