Kristen Stewart sägs ha haft en affär med en gift regissör.
1 av 5
Kristen Stewart sägs ha haft en affär med en gift regissör. - Foto: Stella Pictures, faksimil Us Magazine
Us Magazine pryder framsidan med storyn om att Kristen Stewart ska haft en affär med Rupert Sanders och en tillhörande bild som ska vara bevis på vänstrandet.
2 av 5
Us Magazine pryder framsidan med storyn om att Kristen Stewart ska haft en affär med Rupert Sanders och en tillhörande bild som ska vara bevis på vänstrandet.
Regissören Rupert Sanders är mannen som Kristen ska ha bedragit Rob med.
3 av 5
Regissören Rupert Sanders är mannen som Kristen ska ha bedragit Rob med.
Det är inte bara Kristen som är upptagen; Rupert är gift med modellen Liberty Ross. Tillsammans har de två barn.
4 av 5
Det är inte bara Kristen som är upptagen; Rupert är gift med modellen Liberty Ross. Tillsammans har de två barn. - Foto: Stella Pictures
Om Kristen och Robs förhållande överlever återstår att se...
5 av 5
Om Kristen och Robs förhållande överlever återstår att se... - Foto: Stella Pictures

Här är bilden som ska bevisa Kristens otrohet

Det knakar i fogarna mellan Kristen Stewart och Robert Pattinson. Förhållandet skakas nu av rykten om att skådespelerskan ska ha varit otrogen med den gifta “Snow White and the Huntsman”-regissören Rupert Sanders.


"Twiligt"-parets märkliga förhållande

Kristen Stewart och Robert Pattinson träffades under inspelningarna av den första “Twilight”-filmen 2008, där de spelar kärleksparet Bella och Edward. Det började genast att ryktas om en romans även utanför filmen, men de fortsatte båda att förneka förhållandet.

Trots att de hamnat på bild otaliga gånger kyssandes, hand i hand och tydligt mer än vänner, så har de aldrig gått ut offentligt med att de faktiskt är ett par.

Otrohetsryktena gällande Kristen Stewart, 22, sprids som en löpeld i amerikansk press. Tidningen US Magazine publicerar i dag ett omslag med rubriken "Kristen bedrar Rob - en hjärtskärande upptäckt för Rob då Kristens heta affär med en en gift man finns på bild".

— Kristen ärhelt förstörd. Det var ett misstag och en total omdömesmiss, sägeren källa till tidningen People.

Vänstrandet ska enligtkällan dock bara ha ägt rum en gång:

— Hon hade ingenaffär med Rupert. Det var bara ett flyktigt ögonblick som inteskulle ha hänt. Hon menade aldrig att såra någon. Hon är en braperson som bara gjorde ett dåligt val, säger källan.

Rupert Sanders, som är gift och har tvåbarn, har inte velat kommentera ryktet. Inte heller Kristen villprata om den påstådda romansen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

2 timmar sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

2 timmar sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?