Macaulay Culkin kraftigt avmagrad i New York.
1 av 5
Macaulay Culkin kraftigt avmagrad i New York. - Foto: Stella Pictures
Macaulay Culkin slog igenom i filmen "Ensam Hemma".
2 av 5
Macaulay Culkin slog igenom i filmen "Ensam Hemma". - Foto: Stella Pictures
Culkin var även en mycket god vän med Michael Jackson. Här ser vi duon på Neverland.
3 av 5
Culkin var även en mycket god vän med Michael Jackson. Här ser vi duon på Neverland. - Foto: Stella Pictures
Efter separationen från Mila Kunis så slickade Culkin sina sår med yppiga blondiner.
4 av 5
Efter separationen från Mila Kunis så slickade Culkin sina sår med yppiga blondiner. - Foto: Stella Pictures
Och en hel del festande. Här är Culkins mugshot efter att han haffats av polisen som hittade marijuana och sömntabletter i hans bil, redan 2004. Men nu ska alltså beroendet eskalerat.
5 av 5
Och en hel del festande. Här är Culkins mugshot efter att han haffats av polisen som hittade marijuana och sömntabletter i hans bil, redan 2004. Men nu ska alltså beroendet eskalerat. - Foto: Stella Pictures

Barnstjärnan beroende av heroin

"Ensam Hemma"-stjärnan Macaulay Culkin skjuter heroin – vännerna oroade. – Hans hjärta kommer att explodera, säger en källa.


Droger, dödsfall och kraschade äktenskap
Vad hände med Macaulay Culkin? Läs om hans skandaler och se bilder från barnstjärnans liv här på Nyheter24. 


Den tidigare barnstjärnan Macaulay Culkin sägs vara hopplöst beroende av heroin. 

Den 31-årige skådespelaren har av flera ögonvittnen setts använda en dödlig mix av receptbelagda läkemedel, och om han inte får hjälp omedelbart befarar hans vänner det värsta – att hans hemliga beroende ska döda honom, skriver Radaronline.com. 

Enligt den amerikanska tidningen så var det inte länge sedan som Culkin blandade en dödscocktail med det mycket beroendeframkallande smärtstillande preparatet OxyContin och heroin – som han injicerade i sin arm, och nästan överdoserade på, skriver Radaronline.

Enligt National Enquirer ska Culkin även ha köpt heroin för hundra tusentals kronor – något som förnekas av Culkins representanter. 

– Culkin är döende. Han har varit beroende i ett och ett halvt år och behöver seriös hjälp. Han föredrar heroin, OxyContin, Percocet och Vicodin. Jag har sett honom ta de här drogerna, och det blir värre och värre. Han umgås bara med knarkare nu, det är en riktig tragedi, säger en vän till Enquirer. 

– Hans närmsta vänner tror att han kommer att överdosera eller att hans hjärta kommer att explodera. Om han inte får hjälp nu kommer han att vara död inom sex månader, säger en vän. 

Enligt Enquirer så lägger Culkin över 60 000 kronor i månaden på droger och hans Manhattanvåning har förvandlats till en knarkarkvart där han blir hög med sina vänner. 

Drogmissbruket eskalerade för 18 månader sedan, då hans karriär var helt slagen i spillror och hans förhållande med Mila Kunis – som nu dejtar Ashton Kutcher – splittrades.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.