Kristen Stewart gillar inte falska människor. Men det hindrade henne inte från att bedra pojkvännen Robert Pattinson.
1 av 3
Kristen Stewart gillar inte falska människor. Men det hindrade henne inte från att bedra pojkvännen Robert Pattinson. - Foto: Photoshot
Nu slickar Kristen Stewart sina sår.
2 av 3
Nu slickar Kristen Stewart sina sår. - Foto: Stella Pictures
Hon är persona non grata och är portad från Pattinsons premiär.
3 av 3
Hon är persona non grata och är portad från Pattinsons premiär. - Foto: Stella Pictures

Kristen: Jag gillar inte fejkmänniskor

Kristen Stewart kastar sten i glashus.


Det var i en intervju i tidningen Entertainment Weekly som skådespelerskan Kristen Stewart, 22, berättade om sin fasta ståndpunkt gällande falska människor. 
Intervjun genomfördes bara några veckor innan otrohetsskandalen mellan Kristen Stewart och den gifta familjefadern Rupert Sanders, 41, uppdagades. 

Under intervjun satt Kristens dåvarande pojkvän Robert Pattinson, 26, vid hennes sida. 

Enligt Kristen har alla Hollywoodstjärnor en påklistrad fasad och är inte likadana människor framför kamerorna, som de är som privatpersoner och speciellt på röda mattan.

– Jag förstår inte människor som bara låtsas vara så engagerade och intresserade på röda mattan när de egentligen inte är det. Många har sagt till mig att jag ska spela en karaktär framför kamerorna men jag kan inte bara göra det, säger Kristen i intervjun, skriver brittiska Daily Mail. 

Intervjun gjordes i juli, bara veckor innan hon sågs kyssa Rupert Sanders och därmed bedrog sin stackars pojkvän Robert.

– Jag föredrar att vara mig själv och har ingen lust att vara falsk. Jag gillar inte människor som låtsas vara någon de inte är. Jag skulle hata om någon träffade mig och tänkte  'Den där tjejen är så himla falsk, sa Kristen i intervjun.

Efter att otrohetsaffären uppdagades är Kristen helt förstörd och har isolerat sig totalt. Hon vägrar inte heller gå på sin egen filmpremiär för filmen "On the road" och är dessutom portad från ex-kärleken Robert Pattinsons filmpremiär för filmen "Cosmopolis" nu på söndag. 

Nu är det ironiskt nog Kristen som är den falska Hollywoodstjärnan. Vi hoppas för hennes egen skull att hon kan vinna tillbaka sitt självförtroende och vågar visa sig på röda mattan igen inom en snar framtid.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!