Anne Hathaway tog tydligen sig själv – och sin roll på ett oerhört stort allvar.
1 av 6
Anne Hathaway tog tydligen sig själv – och sin roll på ett oerhört stort allvar. - Foto: Stella Pictures
Så blev hon också nyligen hyllad av president Obama för sin insats i Batman The Dark Knight Rises.
2 av 6
Så blev hon också nyligen hyllad av president Obama för sin insats i Batman The Dark Knight Rises. - Foto: Stella Pictures
"Anne var bäst i hela Batman", tyckte Obama.
3 av 6
"Anne var bäst i hela Batman", tyckte Obama. - Foto: Stella Pictures
Frågan är om Joseph Gordon-Lewitt är benägen att hålla med?
4 av 6
Frågan är om Joseph Gordon-Lewitt är benägen att hålla med? - Foto: Stella Pictures
Här klappar hela gänget händerna.
5 av 6
Här klappar hela gänget händerna. - Foto: Stella Pictures
Bittra fiender – eller bara elaka rykten?
6 av 6
Bittra fiender – eller bara elaka rykten? - Foto: Stella Pictures

Batmanstjärnan: Hathaway är divig

Batmanstjärnan kunde inte vara i samma rum som Anne Hathaway under inspelningen – hon var för stroppig och divig.


Regissören Christopher Nolas mästerliga "The Dark Knight Rises" gör megasuccé på biograferna världen över. När skådespelarna från filmen var ute på promotionturné så var det bara leenden och skratt framför kamerorna. 

Men nu avslöjas det att under inspelningarna var stämningen närmast outhärdlig – och det var för en gång skull inte Christian Bales fel – Bale har nämligen tidigare gjort sig känd för att vara praktiskt taget omöjlig att arbeta med.

Den annars så jordnärda skådespelaren Joseph Gordon-Lewitt, som i filmen spelar polismannen Blake, klagar nu över Anne Hathaways beteende under inspelningen. Enligt källor till Star Magazine ska Anne ha betett sig som en riktigt stroppig och snobbig diva och till slut var omöjligt att vistas i samma rum som henne. 

– Så fort Anne kom in i ett rum så var Joseph tvungen att gå, för stämningen blev så dålig under inspelningarna, säger en källa till Star.

Anne har tidigare tackat nej till flera filmerbjudanden bara för att slippa spela mot Joseph Gordon-Lewitt – men när det gällde "The Dark Knight Rises" var det omöjligt eftersom Lewitt och regissören Christopher Nolan har en så fin kontakt sedan tidigare.

– Han tycker att hon är en bra skådespelerska, men han förstår inte hennes ego. Han ville driva med henne och hur seriöst Anne tog sin roll. Men han var för artig för att poängtera att hennes roll var att spela en katt i en serietidningsfilm, inte att rädda världen, säger källan vidare till Star Magazine, via Celebitchy.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

2 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!