Nu reagerar Chris Brown på intervjun.
1 av 2
Nu reagerar Chris Brown på intervjun. - Foto: Stella Pictures
Och han är inte glad.
2 av 2
Och han är inte glad. - Foto: Stella Pictures

Rihanna i tårar hos Oprah – Chris missnöjd

Efter Rihannas breakdown hos Oprah Winfrey – nu är hennes ex-kärlek Chris Brown sur över intervjun.


Mer om misshandeln
Den 9 februari 2009 misshandlades Rihanna av dåvarande pojkvännen Chris Brown. De var påväg till Grammy awards när bråket inträffade i Chris bil. Rihanna fick ta emot knytnävsslag mot ansiktet. Senare cirkulerade bilder på nätet av sångerskan med blodig näsa och spräckt läpp.

Det var för bara några dagar sedan som sångerskan Rihanna, 24, talade ut i Oprah Winfreys teveshow. Intervjun blev mycket känslosam och Rihanna bröt ihop i tårar när hon berättar om misshandeln som hennes dåvarande pojkvän Chris Brown, 23, utsatte henne för.

– Det var pinsamt. Jag blev så förödmjukad och ledsen. Ledsen för att jag förlorade min bästa vän. Men även förbannad över det han gjorde och jag hamnade i en väldigt mörk fas, berättade Rihanna enligt Huffington Post.

Och nu reagerar Chris Brown på intervjun – och han är inte glad, skriver Hollywoodlife.

– Chris såg videoklippet, och hur tror du han känner sig? Han känner sig hemsk. När han såg klippet så insåg han vilket stort misstag han gjorde och han har betalat priset för det ända sedan det skedde. Han jobbar hårt, i studion, han dansar och gör allt han kan för att återskapa sin karriär. Alla borde prata om hans väg tillbaka och vilken man han har varit som har försökt ställa allt till rätta. Han och Rihanna är lugna med varandra och hon har förlåtit honom, säger en källa nära Chris Brown till Hollywoodlife.

Hela intervjun med Rihanna hos Oprah sänds den 19 augusti 2012. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!