Kim Kardashian - en elak bitch?
1 av 6
Kim Kardashian - en elak bitch? - Foto: Stella Pictures
Turerna har varit många kring Kim Kardashian och hennes ex Kris Humpries. Deras äktenskap varade bara i 72 dagar, och under tiden ska hon och Kanye West, på bilden, ha fallit för varandra.
2 av 6
Turerna har varit många kring Kim Kardashian och hennes ex Kris Humpries. Deras äktenskap varade bara i 72 dagar, och under tiden ska hon och Kanye West, på bilden, ha fallit för varandra. - Foto: Stella Pictures
Kanye hånar Kris i sin nya video, där Kim även dyker upp.
3 av 6
Kanye hånar Kris i sin nya video, där Kim även dyker upp. - Foto: Stella Pictures
Kim och Kanye på stan i Los Angeles.
4 av 6
Kim och Kanye på stan i Los Angeles. - Foto: Stella Pictures
Kris och Kim i ett avsnitt av "Keeping up with the Kardashians".
5 av 6
Kris och Kim i ett avsnitt av "Keeping up with the Kardashians". - Foto: Stella Pictures
Kris Humpries hävdar att Kim bara gift sig med honom för pengarna och kändisskapet.
6 av 6
Kris Humpries hävdar att Kim bara gift sig med honom för pengarna och kändisskapet. - Foto: Stella Pictures

"Kim Kardashian är en elak bitch"

Dramat mellan Kim Kardashian och exmaken Kris Humphries fortsätter.


Mer om Myla

Myla Sinanaj dejtade under några månader i år Kim Kardashians exman Kris Humphrey. Myla tog examen från Ellenville Highschool och har sedan dess arbetat på Gansevoort Park Hotel i New York där hon och Kris träffades.

Den 25-åriga servitrisen Myla Sinanaj vill nu försvara sitt ex Kris Humphries, 27. De hade en sex månaders lång kärleksrelation bara två månader efter det att basketstjärnan och Kim Kardashian, 31, separerat. Igår möttes de alla tre i rätten i New York.

Myla, som enligt flera källor till Tmz ska vittna om att Kris vid upprepade tillfällen sagt att Kim bara gifte sig med honom för pengar och publicitet, skräder inte orden. Hon kallar nu Kim för en "elak bitch", eftersom realitystjärnan har valt att ha det senaste förhöret på ettårsdagen för bröllopet.

Kim lämnade in skilsmässoansökan i oktober förra året, men en månad senare krävde Humphries att den skulle annulleras. Han har sedan dess kämpat för att vinna tvisten och menar att Kim lurat honom att gifta sig med henne.

Myla går i god för att Humphries talar sanning, och hänvisar till att hon inte skulle ha någon anledning att ljuga då relationen mellan henne och Kris är över.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!