Kristen Stewart närmar sig ett sammanbrott.
1 av 3
Kristen Stewart närmar sig ett sammanbrott. - Foto: Stella Pictures
Hon sover ingenting utan sitter uppe hela nätterna och gråter.
2 av 3
Hon sover ingenting utan sitter uppe hela nätterna och gråter. - Foto: Stella Pictures
Kristen Stewart är helt isolerad och bara gråter och gråter.
3 av 3
Kristen Stewart är helt isolerad och bara gråter och gråter. - Foto: Stella Pictures

Kristen nära nervkollaps – Pattinson bryr sig inte

Kristen Stewart närmar sig en nervkollaps. Samtidigt har Robert Pattinson gått vidare – han vill inte vistas i samma rum som sin ex-tjej.


Kristen Stewart, 22, närmar sig ett nervsammanbrott och sover knappt någonting.
Det enda hon gör är att gråta.

– Hon sover ingenting utan sitter uppe hela nätterna och bara gråter. Hon har närmat sig en total nervkollaps, ett sammanbrott. Hon kan inte göra någonting, hon är så upprörd, säger en källa via Celebitchy. 

Kristens föräldrar bönar och ber om att Kristen ska bo hos dom, eftersom de inte tror att hon kommer kunna hantera det här på egen hand. 
Enligt källor till Hollywood Life har Kristens ex-kille Robert Pattinson, 26, bestämt sig. Han vill inte ha med Kristen att göra alls. 

– Han är inte intresserad av att prata med henne och vill inte träffa henne alls under deras promotionturné för "Breaking Dawn 2".

– Kristen är fortfarande dödskär i Robert och genomgår alla stadier efter en separation nu. Hon vill verkligen ha tillbaka honom men Rob är inte intresserad av att prata med henne, och det kommer att bli riktigt jobbigt när de ska göra press tillsammans. De kommer inte ens att kunna vistas i samma rum. Intervjuerna måste tajmas på sekunden så att de slipper pinsamma situationer, säger en källa vidare till Hollywoodlife.com.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!