Prins Harry hånglade och söp på den omtalade nakenfesten.
1 av 3
Prins Harry hånglade och söp på den omtalade nakenfesten. - Foto: Stella Pictures
TMZ har bilderna från Prins Harrys strippfest där han gned sig mot kvinnor.
2 av 3
TMZ har bilderna från Prins Harrys strippfest där han gned sig mot kvinnor. - Foto: Faksimil från TMZ.com.
Kokain ska ha funnits på festen.
3 av 3
Kokain ska ha funnits på festen. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

"Harry festade med prostituerade och knarklangare"

Nu berättar en av kvinnorna på prins Harrys omtalade strippfest om sitt heta hångel med kungligheten – och om hur Harry ville göra en Michael Jackson-imitation.


Detta har hänt

Den 22 augusti briserade kungabomben. Prins Harrys vilda festnatt i Las Vegas hade spårat ur – och det förevigades på både bild och video.
Prins Harry, 27, levde bokstavligen rövare. Han spelade klädpoker och gned sig naken mot kvinnliga festdeltagare. Harry och hans vänner gick ner till hotellbaren, raggade upp ett gäng heta brudar och tog upp tjejerna till VIP-sviten. Väl i rummet gick det vilt till. Från lite lättsam stripp till helt avklädda prinsar som sprang runt och gned sig mot de kvinnliga festgästerna. Enligt ögonvittnen så fanns det även kokain på festen.

Den sexiga skönheten Carrie Reichert berättar nu att hon spenderade 20 skållheta minuter tillsammans med prins Harry i hans hotellrum innan den berömda nakenfesten bröt ut. 
– Vi kysstes, han var naken och rätt frisläppt. Det var ett fyllehångel, det var inte direkt romantiskt utan bara roligt, säger hon till tidningen The Mirror. 
– Han var en gentleman, men han var så full. Spriten tog verkligen ut sin rätt på honom, jag var där kanske en kvart eller 20 minuter fortsätter hon. 

Prins Harry var även riktigt danssugen. Han ska nämligen ha skrikit rakt ut:
– Kan någon ge mig en handske, jag ska göra min bästa Michael Jackson-imitaion. Det var ju inte direkt någon sexorgie som pågick, det var bara att alla var sexigt nakna. Det var nästan som ett spel, han försökte få alla andra att klä av sig. Det var därför han klädde av sig, fortsätter hon för Radaronline.com.  

Festade med knarklangare och prostituerade  

Enligt källor till Radaronline.com så festade även en mycket känd kokainlangare och några prostituerade tjejer tillsammans med prins Harry under hans vilda nakenfest. 
– En väldigt god vän till mig är kokainlangare och han smsade mig från festen och skrev "gissa var jag befinner mig?!", säger en källa till Radaronline.com, via Celebitchy.   
Kokainlangaren vill inte avslöja mer om vad som hände under festen, och huruvida prins Harry knarkade eller inte. 

"Jag såg några snorta kokain"

Som Nyheter24 skrev tidigare i veckan så berättade nyligen ett ögonvittne från festen om hur drogerna flödade i prinsens hotellsvit. 
– Det gick galet vilt till i Prinsens svit den natten. Alla drack och vissa tog även droger, jag såg några snorta kokain, säger ett ögonvittne som var på festen till Radaronline.com. 
En annan källa berättar för Radaronline att vissa av festgästerna var höga som hus redan innan de anlände till festen. 
– Några var höga på psykedeliska svampar, och andra hade rökt gräs, fortsätter källan, men förtydligar att denne inte såg Prins Harry ta några illegala droger. 
– Jag såg inte Prins Harry använda sig av några illegala droger, men jag var inte heller tillsammans med prinsen under hela kvällens fest, säger källan till Radaronline.com. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!