Så här såg det ut när Kim och Ray J hånglade loss år 2007.
1 av 3
Så här såg det ut när Kim och Ray J hånglade loss år 2007.
Den nya filmen ska vara ännu grövre än den första.
2 av 3
Den nya filmen ska vara ännu grövre än den första.
Kim Kardashian och Ray J – full action.
3 av 3
Kim Kardashian och Ray J – full action.

Kims nya sexfilm – snuskigare än någonsin

Nu har ännu en sexfilm läckt ut på Kim Kardashian.


År 2007 spelade Kim Kardashian in en berömd sexfilm tillsammans med sin dåvarande pojkvän Ray J. 
Filmen är en modern klassiker och Kim har blivit miljonär på kuppen. 
Nu avslöjar sajten Showbizspy att finns ännu en sexfilm med Kim, även den ska vara inspelad år 2007 tillsammans med Ray J.

– Det är definitivt Kim i filmen. Och den är ännu snuskigare än den förra filmen, säger en källa till Showbizspy, skriver The Sun. 

Enligt källan är Kim orolig över att den nya sexfilmen ska förstöra hennes relation med nuvarande pojkvännen Kanye West, men han verkar inte ta så hårt på sin flickväns tidigare snedsteg.
– Eat breakfast at Gucci, my girl a superstar all from a home movie, rappar superstjärnan på sin senaste singel "Clique".

I en intervju hos Oprah Winfrey berättade Kim Kardashian om skammen över sexfilmen, och slog samtidigt tillbaka ryktena om att Kim själv skulle ha läckt filmen. 

– Varför skulle någon vilja förödmjuka sin familj? Det är vad jag gjorde, det är någonting som jag måste leva med i resten av mitt liv och något som jag en dag kommer behöva förklara för mina barn, sade Kim till Oprah då. 

Kims "nya" sexfilm är just nu till försäljning ute på marknaden och prislappen sägs vara över 200 miljoner kronor, skriver The Sun. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!