Chris Brown bet snabbt tillbaka – och han sparade inte på krutet.
1 av 6
Chris Brown bet snabbt tillbaka – och han sparade inte på krutet.
Chris Browns hårda tweets riktade mot Jenny Johnson var allt annat än civiliserat.
2 av 6
Chris Browns hårda tweets riktade mot Jenny Johnson var allt annat än civiliserat.
Jenny Johnson tröttnade till slut på Browns barnsliga beteende.
3 av 6
Jenny Johnson tröttnade till slut på Browns barnsliga beteende.
Rihanna kommer till undsättning.
4 av 6
Rihanna kommer till undsättning.
Chris Brown och Rihanna är ett par igen.
5 av 6
Chris Brown och Rihanna är ett par igen. - Foto: Abaca / Guignebourg-Nebinger-Orban-Taama
Rihanna försvarade Brown på Twitter.
6 av 6
Rihanna försvarade Brown på Twitter. - Foto: Stella Pictures / FAME PICTURES

Browns twitterattack: Sug min k*k

Chris Brown gick till hårt angrepp mot en kvinnlig komiker. Efter sitt hysteriska utbrott avslutade stjärnan sitt twitterkonto – men han får stöd av Rihanna.


Rihanna twittrar kärleksbild på Brown

Turturduvorna Rihanna och Chris Brown hade en romantisk kärlekshelg i Berlin tillsammans – och Rihanna passade även passa på att twittra en halvnaken bild på en slumrande Brown. Läs mer här på Nyheter24.

Sedan hiphopstjärnan Chris Brown brutalt misshandlade sin flickvän Rihanna år 2009 så har serieskaparen Jenny Johnson drivit med honom på Twitter.
En av hennes mest populära tweets, som har retweetats 1 869 gånger lyder: "Kalla mig gammalmodig, men Chris Brown borde sitta i fängelse", skriver Huffington Post.  

När nu Rihanna och Chris Brown har återförenats så har Johnson, med nästan 300 000 följare på twitter, gått till attack mot Brown igen. Rond två i Jenny och Browns nya bråk inleddes efter att Brown på Twitter beklagade sig över att han såg gammal ut – trots att han bara har 23 år på nacken. 

– Att vara en värdelös skithög kan verkligen få en person att se gammal ut, skrev Johnson. 

Då såg Chris Brown rött och valde en minst sagt omogen strategi med ett vulgärt ordförråd. 

– Plocka ut tänderna när du suger min k*k, h*ra, skrev Brown och fortsatte sedan att skriva att han bland annat ville prutta och bajsa på Jenny Johnsson. 

Dödshotas av Browns fans

Jenny Johnson tröttnade till slut på Browns irrelevanta och omogna svar. Hon avslutade med att skriva att hon inte känner någon respekt alls för en person som verkar vara ovillig att be om förlåtelse för det brott han begått, och inte heller visar något tecken på att vilja förändras. 

Efter Johnsons och Browns twitterbråk så valde Chris Brown, som hade miljontals följare, att ta bort sitt twitterkonto helt, skriver Daily Mail.  

Jenny Johnsson, som bor i Texas tillsammans med sin man, fick sedan flera dödshot från twitteranvändare som hävdar att de är Chris Browns fans. 

– Det är alarmerande hur många dödshot jag har fått. Jag uppmanar alla att kolla igenom dem, inklusive Twitter. Det är inte coolt, skriver Jenny på sin Twitter.

Rihanna försvarar Brown

Trots Browns brutala påhopp på Jenny Johnson så ställer sig Rihanna på Browns sida. 

– Hur hittar man tiden att hålla på med sånt här? Vi måste vara bättre än så här, skrev Rihanna på sin Twitter och skärmdumpade sådant som Jenny Johnsson tidigare skrivit, skriver Allhiphop.com. 

Rihanna raderade senare sin tweet, men fortsatte att retweeta sexistiska påhopp riktade till Jenny Johnson – bland annat från en twitteranvändare som ansåg att "vissa bara behöver lite k*k", skriver Twitchy.com.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hon får radions lyrikpris

Felicia Book har sadlat om helt – det gör hon idag

Anna Books dotter Felicia Book växte upp i rampljuset, och har varit med i både Farmen VIP och Fångarna på fortet. Men nu har Felicia lämnat kändisvärlden bakom sig, och satsar helt och fullt på sitt nya jobb.

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

2 timmar sedan
Tuva Novotny har, under hela sina karriär, varit mycket hemlighetsfull kring sitt privatliv. Under smygpremiären av "Allt och Eva" visade hon dock upp sina två döttrar på röda mattan.

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

3 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.