Daniel Radcliffe på pickalurven.
1 av 3
Daniel Radcliffe på pickalurven. - Foto: Stella Pictures
Daniel Radcliffe har varit nykter i två år – men nu verkar stjärnan ha tagit ett återfall. Vännerna oroar sig.
2 av 3
Daniel Radcliffe har varit nykter i två år – men nu verkar stjärnan ha tagit ett återfall. Vännerna oroar sig. - Foto: Stella Pictures
Det här går nog inte att trolla sig ur...
3 av 3
Det här går nog inte att trolla sig ur... - Foto: Stella Pictures

"Harry Potter-stjärnan måste åka på rehab"

Daniel Radcliffe shottade Jägermeister och muckade med dj om Dusty Springfield-låt. Nu oroar sig stjärnans vänner och vill skicka honom på rehab.


Rehab – inte för alla?

Rockstjärnan Pete Doherty, 33, känd som frontfigur i både Libertines och Babyshambles, har i över tio år kämpat mot sitt beroende av heroin och crack. Hans senaste vända på rehab slutade i flopp. I rehabprogrammet ingick förutom terapisamtal bland annat ett träningsschema där patienterna skulle praktisera yoga och rida på elefanter – men Pete vägrade rida elefant så han hoppade av. 

"Harry Potter"-stjärnan Daniel Radcliffe, 23, har problem med alkoholen. Tidigare i år så erkände Radcliffe att han filmade vissa delar av "Harry Potter"-filmerna samtidigt som han fortfarande var full från den föregående nattens hårda festande. 

I augusti 2010 slutade Radcliffe att dricka, men nu har stjärnan tagit till flaskan igen. Något som resulterade i ett bråk med en dj på en nattklubb i New York. 

– Daniel är tillbaka där allt började. När han dricker så går han lite för långt, och det är precis det som hände honom i New York. Han drack så kallade Jagerbombs – shots gjorda på den tyska örtlikören Jägermeister och energidrycken Red Bull. Det dröjde inte länge innan Daniel var festens mittpunkt, han var full och dansade runt. Han är inte elak på fyllan, men även glada fullisar går över gränsen – och det var det han verkade göra, säger en källa till National Enquirer. 

Mobbade dj på nattklubb

Daniel tjatade, gnällde och mobbade till slut dj:n – allt för att få sin låtönskan uppfylld. Daniel ville höra en låt med artisten Dusty Springfield, men när dj:n bad Radcliffe att lugna ner sig så såg han rött och började bli taskig mot dj:n. 

TIll slut fick nattklubbschefen nog och kastade ut den berusade Radcliffe från lokalen. 

– Han vet att han inte borde dricka och han fick ett öppet återfall. Han skäms och funderar på att gå tillbaka till klubben och be om ursäkt, säger källan vidare. 

Daniel har nu bestämt sig för att inte dricka under julhelgen, men hans nära vänner vill att han ska till mer drastiska metoder. 

– De vill att han ska åka på alkoholavgiftning och sluta dricka för gott, säger en källa till National Enquirer, via Celebitchy. 

Möter nya året ensam

Sommaren år 2011 berättade Radcliffe för tidningen GQ om åren då han var väldigt förtjust i tanken att leva kändislivet trots att det inte alls passade honom.

– Jag förlitade mig på alkohol för att kunna ha kul, sa stjärnan till tidningen, och berättade även vidare att det var tack vare hans flickvän Rosanne Coker som han blev nykterist.

– Jag njuter faktiskt av att ha en relation med min flickvän där jag inte strular till det hela tiden. Även om jag skulle älska att vara en person som går till fester och tar ett par drinkar så fungerar inte det för mig, sa Radcliffe då. 

I oktober 2012 tog det slut mellan Radcliffe och Coker.

Dusty Springfield "Son of a preacher man"


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.