Tiger Woods och Elin Nordegren år 2006.
1 av 4
Tiger Woods och Elin Nordegren år 2006. - Foto: Stella Pictures / INPHO/Morgan Treacy
Nu gör Tiger allt i sin makt för att vinna tillbaka Elin.
2 av 4
Nu gör Tiger allt i sin makt för att vinna tillbaka Elin. - Foto: Stella Pictures / Master Photo
Golfstjärnan är beredd att öppna plånboken.
3 av 4
Golfstjärnan är beredd att öppna plånboken. - Foto: Stella Pictures / KEVIN DIETSCH
Rachel Uchitel är en av Tigers många älskarinnor.
4 av 4
Rachel Uchitel är en av Tigers många älskarinnor. - Foto: Stella Pictures / Hellmuth Dominguez, PacificCoastNews.com

Tiger vill köpa tillbaka Elin för miljardbelopp

Tiger Woods har inte gett upp hoppet om att vinna tillbaka sin ex-fru Elin Nordegren. Nu är han beredd att betala miljarder för att gifta sig med Elin igen.


Männen och miljonerna

Elin Nordegrens liv efter Tiger Woods: Smashade lyxhus, miljoner på banken och nya kärlekar. Läs mer om Elins liv efter Tiger.

Tiger Woods, 37, gör allt för att få tillbaka Elin Nordegren, 33. Enligt Daily Mail träffads paret under julhelgen, och då ska Tiger ha erbjudit Elin ett nytt äktenskapsförord. Och det var ingen småpotatis som Tiger kom dragande med. 

Golfstjärnan ska ha fallit ner på knä, friat till Elin och föreslagit att Elin skulle få 1,3 miljarder kronor om hon tackade ja till en återförening med Tiger. Elin passade på att dubbla Tigers erbjudande och ska ha sagt att hon kan överväga det om hon får 2,3 miljarder kronor i stället. 

Tigers ekonomiska rådgivare är oroad över golfarens akilleshäl. 

– Tiger ryggade inte ens tillbaka av Elins krav. Hans ekonimiska rådgivare tycker att han är galen, men Tiger är beredd att skriva ett nytt äktenskapsförord och planera datum för bröllop, säger en källa till National Enquirer. 

Paret skilde sig år 2010 efter ett fem år långt äktenskap som gick i kras efter att Tigers många otrohetsaffärer uppdagades. Efter skilsmässan har Elin dejtat flitigt, bland annat har hon sammankopplats med NHL-stjärnan Douglas Murray, 32, och även affärsmannen Jamie Dingman, 34.

För Tigers del har det sett lite torftigare ut på tjejsidan. 

– Han har aldrig återhämtat sig efter att ha blivit dumpad av Elin. Han har dejtat flera modeller och bimbos men ingen av dom har varit mer än one night stands, säger en källa till National Enquirer, via Daily Mail

Tiger Woods ber om ursäkt för sin otrohet


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.