Nu talar Rihanna ut om relationen med Chris Brown.
1 av 6
Nu talar Rihanna ut om relationen med Chris Brown. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Rihanna och Chris har nyligen återförenats.
2 av 6
Rihanna och Chris har nyligen återförenats. - Foto: PLANET PHOTOS
Rihanna och Chris i bilen i december 2012.
3 av 6
Rihanna och Chris i bilen i december 2012. - Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES
Rihanna och Chris är ihop igen.
4 av 6
Rihanna och Chris är ihop igen. - Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES
I december sågs de tillsammans en del.
5 av 6
I december sågs de tillsammans en del. - Foto: Stella Pictures / Cathy Gibson, PacificCoastNews.com
Chris Brown och Rihanna har ett on-off förhållande.
6 av 6
Chris Brown och Rihanna har ett on-off förhållande. - Foto: FameFlynet / Bello/FAMEFLYNET PICTURES

Nu berättar Rihanna om kärleken till Chris

För första gången någonsin berättar Rihanna om återföreningen med Chris Brown.


Så psykas hon - otrohet och inställda dejter

Kärleken blomstrar inte direkt mellan det nyblivna paret Chris Brown och Rihanna. Brown psykar redan Rihanna genom att hångla med andra tjejer och ställa in familjemiddagar. Läs mer här.  

För första gången sedan Rihanna, 24, och Chris Brown, 23, återförenades efter sin seperation så talar nu Rihanna ut om deras relation. Rihanna, som har mött kritik från flera fans efter att hon tagit tillbaka Chris, berättar nu om sitt beslut. 

– Jag bestämde mig för att det viktigaste för mig var att vara lycklig. Jag tänker inte låta någon annans åsikt stå i vägen för min lycka. Även om det är ett misstag, så är det mitt misstag. Efter att ha plågats i så många år, och ha varit arg och mörk, så vill jag hellre leva i min sanning. Och kommer det en baksmälla så kan jag hantera den, säger Rihanna till tidningen Rolling Stone, via US Magazine.  

– Om man ser på det utifrån så är det inte världens sötaste pussel. Du ser oss gå nånstans, åka bil nånstans, gå in i studion, på klubben – och du tror att du vet hur det är. Men det är annorlunda nu. Vi bråkar inte på samma sätt som vi gjorde förut. Vi pratar om skit. Vi värdesätter varandra. Vi vet exakt vad vi har nu, och vi vill inte förlora det, säger Rihanna till tidningen. 

Rihanna klargör även att hon absolut inte kommer tolerera någon misshandel i sin relation. 

– Han har inte lyxen att fucka upp igen. Det finns helt enkelt inte på kartan. Jag kan inte säga att det alltid kommer att vara bra, men jag är övertygad om att han är äcklad av det (misshandeln han utsatte Rihanna för år 2009, reds. anm). Jag skulle aldrig ha tagit det så här långt igen om jag visste att det var en möjlighet, säger hon vidare. 

Redan otrogen 

Trots det ska Chris Brown redan ha hunnit vara otrogen mot Rihanna med en sexig blondin, han sågs nyligen hångla med en bystig brunett i Dubai, och han har vid flera tillfällen synts tillsammans med sin ex-flickvän Karrueche Tran.

Sexologen Ava Cadell har en egen analys om varför Rihanna har förlåtit Brown och satsar på en kärleksrelation igen. 

– Stackars Rihanna verkar lida av ett beroende av Chris Brown. Sådana intensiva känslor är inte hälsosamma då de kan leda till allvarlig ångest och dåligt självförtroende. Hon kan även bli svartsjuk och besviken, framförallt när de är isär, förklarar Ava Cadell och fortsätter:

– Rihanna måste bryta sitt beroende av Chris för att bli stark i sig själv. Hon måste förstå att hon inte behöver Chris för att vara hel, avslutar Cadell till Hollywoodlife. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!