Myah Marie har i flera år sjungit i bakgrunden på Britneys låtar - men nu ska det alltså vara mer än så egentligen.
1 av 5
Myah Marie har i flera år sjungit i bakgrunden på Britneys låtar - men nu ska det alltså vara mer än så egentligen.
Här är hon i studion.
2 av 5
Här är hon i studion.
Lyssna och avgör själva.
3 av 5
Lyssna och avgör själva. - Foto: ALL OVER PRESS
Det har varit många turer med Brintey Spears i amerikanska "X Factor". Programmet spåddes bli stjärnans comeback då hon sitter med i juryn. Men ena dagen kan hon inte genomföra en hel inspelning, den andra behöver hon ha pojkvännen bara en meter ifrån sig.
4 av 5
Det har varit många turer med Brintey Spears i amerikanska "X Factor". Programmet spåddes bli stjärnans comeback då hon sitter med i juryn. Men ena dagen kan hon inte genomföra en hel inspelning, den andra behöver hon ha pojkvännen bara en meter ifrån sig. - Foto: Stella Pictures
Hiphopstjärnan Eve säger även hon att Britney inte sjunger på en av låtarna hon spelat in.
5 av 5
Hiphopstjärnan Eve säger även hon att Britney inte sjunger på en av låtarna hon spelat in. - Foto: Stella Pictures

Är det här rösten bakom Britneys största hits?

Myah Marie låter läskigt lik stjärnan - nu hävdar pappan att det faktiskt är hon som sjunger de berömda låtarna. Lyssna och bedöm själv.


Otur i kärlek

Britney Spears var förlovad med Jason Trawick i lite mer än ett år. Nyligen bröt stjärnorna förlovningen

Innan dess gick det inte riktigt som väntat med Justin Timberlake och Kevin Federline.

Myah Marie har officiellt sjungit i bakgrunden på flera av superstjärnan Britney Spears låtar. Men nu påstår Myahs pappa att hans dotter faktiskt är rösten bakom flera av stjärnans hits. 

– Min dotter sjunger för Britney. Sanningen är att Myah kan låta som henne, det är inte svårt, säger han till Star, enligt Radaronline.

Han menar att Myah ska ha sjungit hela sju av låtarna på Britneys comebackalbum Femme Fatale. Dessutom ska hon endast ha fått strax över 6000 kronor för varje låt.

Anklagas även av stor artist

Spekulationerna späs nu på av att Britney inte vill sjunga live. Redan 2009 lämnade fansen i Australien en spelning med Britney efter att de förstått att hon bara mimade. Även respekterade artisten Eve hintade nyligen att det inte är Britney som sjunger på låten "Scream and Shout".

Stämmer anklagelserna? Bedöm själv. Lyssna nedan.

Myah Marie:


Britney Spears:


Låten Eve hävdar att Britney inte sjunger:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.