Jay-Z och Justin Timberlake har hittat varandra.
1 av 3
Jay-Z och Justin Timberlake har hittat varandra. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
En gång var Jay-Z och Kanye West så här tighta.
2 av 3
En gång var Jay-Z och Kanye West så här tighta. - Foto: Loud & Clear / Loud & Clear
Men nu har Jay-Z vänt Kanye ryggen.
3 av 3
Men nu har Jay-Z vänt Kanye ryggen. - Foto: Stella Pictures / Nancy Kaszerman

Kanye svartsjuk på Timberlake och Jay-Z

Även superstjärnor som Kanye West kan känna sig som tredje hjulet. Nu har han nämligen tröttnat på Jay-Z:s vänskap med artisten Justin Timberlake.


"Han har liten snopp" – och andra kändisbråk

Det är bäddat för bråk i drömfabriken när alla stora egon ska trängas på samma plats. Pengar, prestige och slagsmål – här är de värsta kändisbråken.  

Det är inte roligt att vara Kanye West, 35. En gång i tiden var han bästis med Jay-Z, 43. Förra året släppte de två album och turnerade med Watch the Throne

Nu har Kanye fullt upp med att shoppa i Paris och flänga runt med sin flickvän Kim Kardashian, 31, som även väntar hans barn. Men Jay-Z är inte den som ligger på sofflocket och väntar på att Kanye ska höra av sig. Nu har han gått vidare och hittat en ny vän i Justin Timberlake

Jay-Z och Justin framförde tillsammans låten "Suit & Tie" på Grammygalan, och de planerar även en turné med namnet Legends of the Summer.

En bromance som Kanye känner sig minst sagt hotad av. Under ett uppträdande i London i lördags så tog Kanye bladet ur munnen. 

– Jag känner kärlek för Hova (smeknamn för Jay-Z, reds. anm), men jag är inte nere med det där jävla "Suit & Tie", rappade han om Timberlakes samarbete med Jay-Z. 

Och Wests känslor inför hela Grammygalan var inte direkt ömma. 

– Grammygalan kan suga min k*k, sa han surt, skriver Radaronline.com. 

Justin Timberlake ft. Jay-Z "Suit & Tie"


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!