Jennifer Lawrence med en joint i handen.
1 av 7
Jennifer Lawrence med en joint i handen. - Foto: Fame Flynet USA
Vin och weed – ett recept för en avkopplande eftermiddag om man heter Jennifer Lawrence.
2 av 7
Vin och weed – ett recept för en avkopplande eftermiddag om man heter Jennifer Lawrence. - Foto: Fame Flynet USA
Jennifer Lawrence fångades på bild med en joint.
3 av 7
Jennifer Lawrence fångades på bild med en joint. - Foto: Fame Flynet USA
Jennifer kramade om sin vän.
4 av 7
Jennifer kramade om sin vän. - Foto: Fame Flynet USA
Jennifer njöt av ett glas rött och några bloss.
5 av 7
Jennifer njöt av ett glas rött och några bloss. - Foto: Fame Flynet USA
Jennifer Lawrence på röda mattan samma kväll hon vann en Oscar.
6 av 7
Jennifer Lawrence på röda mattan samma kväll hon vann en Oscar. - Foto: Stella Pictures / KEVIN DIETSCH
Jennifer som barn.
7 av 7
Jennifer som barn. - Foto: Stella Pictures

Här röker Jennifer Lawrence en joint

Oscarsvinnaren Jennifer Lawrence befinner sig i skrivande stund på Hawaii för en filminspelning. Efter arbetsdagens slut tänder stjärnan en joint. Nu sprids bilderna.


Svenska artisterna rökte gräs på Grammisgalan

Mitt under prestigefyllda Grammisgalan ägnade sig bandet Labyrint åt att rulla och röka cannabis. Nu förklarar de varför. Läs mer här. 

Det var i söndags som "Hunger Games"-skådespelerskan Jennifer Lawrence, 22, vann en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll i filmen "Silver Linings Playbook". Kort efter galan lämnade Jennifer Los Angeles för att åka till Hawaii. 

– Jag vill sitta på min soffa och dricka och inte byta byxor på flera dagar. Fråga inte om mitt schema för jag håller på att bli deprimerad, sa stjärnan direkt efter Oscarsgalan, skriver Msn.com.  

Men på Hawaii var det inte semester som väntade för stjärnan – i stället ska hon göra ett par omtagningar till filmen "Hunger Games: Catching Fire". Men efter inspelningarna verkade Lawrence koppla av rejält. 

På paparazzibilder ser vi Jennifer, klädd i mysbyxor, krama en tjejkompis. De dricker rödvin och myser i eftermiddagssolen på Jennifers balkong. Jennifer har dessutom hittat ett särskilt sätt att koppla av på – nämligen genom att röka en joint. 

På sajten Just Jared har Jennifers joint redan uppmärksammats av vakna läsare, och bilder där Jennifer ses ta flera bloss på jointen cirkulerar redan på internet. 

Inte ensam

Jennifer Lawrence är långt ifrån ensam om sitt gräsrökande. Bland Hollywoodstjärnorna har Lawrence sällskap av bland annat Lady Gaga, Rihanna, Justin Timberlake, Snoop Dogg, Matthew McConaughey och Justin Bieber. 

– Ibland har jag en hjärna som måste stängas av. Vissa människor är helt enkelt bättre när de är höga, sa Justin Timberlake förra sommaren i en stor intervju med Playboy Magazine.   

Mer information inom kort. 

Jennifer Lawrence på Oscarsgalan: 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.