No limit forever? Lil Romeo är insyltaad i en nakenskandal. OBS: Varning för ocensurerade och grova bilder i bildspelet.
1 av 6
No limit forever? Lil Romeo är insyltaad i en nakenskandal. OBS: Varning för ocensurerade och grova bilder i bildspelet. - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
Är det Lil Romeo på nakenbilden som nu cirkulerar på nätet? OBS: Varning för ocensurerade och grova bilder i bildspelet.
2 av 6
Är det Lil Romeo på nakenbilden som nu cirkulerar på nätet? OBS: Varning för ocensurerade och grova bilder i bildspelet. - Foto: Stella Pictures / Sam Sharma/Miguel Aguilar, PacificCoastNews.com
Lil Romeo – inte så liten? OBS: Varning för ocensurerade och mycket grova bilder i bildspelet.
3 av 6
Lil Romeo – inte så liten? OBS: Varning för ocensurerade och mycket grova bilder i bildspelet. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews
Lil Romeo – gränslös? OBS: Varning för ocensurerade och grova bilder i bildspelet.
4 av 6
Lil Romeo – gränslös? OBS: Varning för ocensurerade och grova bilder i bildspelet. - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
Lil Romeo är inte ensam bland kändisarna som råkat ut för en nakenskandal. OBS: Varning för ocensurerade och grova bilder i bildspelet.
5 av 6
Lil Romeo är inte ensam bland kändisarna som råkat ut för en nakenskandal. OBS: Varning för ocensurerade och grova bilder i bildspelet. - Foto: Stella Pictures / McMullen/FameFlynet Pictures
Lil Romeo och bilden som ska föreställa honom i bara mässingen.
6 av 6
Lil Romeo och bilden som ska föreställa honom i bara mässingen. - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures

Hiphopstjärnans grova sexbild på vift

Hiphopstjärnan, skådespelaren och basketspelaren Lil Romeo vaknade upp en morgon vecka tio och var indragen i en nakenskandal.


Så är Kanye West i sängen

Hiphopstjärnan Kanye West har spelat in flera sexfilmer. "Seriöst, killen tar inte enda paus", säger en källa som sett filmen. Läs mer här.  

Hiphopstjärnan Lil Romeo, 23, kan stryka "Lil" från sitt artistnamn. I alla fall om den nakenbilden som nu cirkulerar på internet verkligen föreställer Lil Romeo. Tidningen Hollywoodlife.com är osäker på om det verkligen är hiphopstjärnan som poserar helt naken på den svartvita bilden, som sajten Gossip Daily har lagt vantarna på. 

Lil Romeo är inte ensam om att råka ut för läckta sexbilder. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur både Scarlett Johansson, Vanessa Hudgens, Rihanna och Katy Perry har hamnat mitt i nakenskandaler . 

Är det Lil Romeo på bilden? Se efter själv. OBS: Varning för grova och ocensurerade bilder i bildspelet!

Lil Romeo friar till Demi Lovato: 


mms
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

2 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

3 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.