Varning för ocensurerad bild.
1 av 4
Varning för ocensurerad bild. - Foto: Stella Pictures/Gawker/Bilden är ett montage
Flera spekulerar i om det är en PR-kupp.
2 av 4
Flera spekulerar i om det är en PR-kupp. - Foto: Stella Pictures
Varning för osencurerad bild.
3 av 4
Varning för osencurerad bild. - Foto: Stella Pictures
Vad tror du?
4 av 4
Vad tror du?

Är Girls-stjärnans läckta nakenbild ett PR-trick?

Shiri Applebys nakenbild lämnar knappast mycket åt fantasin. Men nu skriver amerikansk media att bilden som blivit viral kan ha blivit läckt med mening.


Kändisarnas mardröm

Mad Men-stjärnan Christina Hendricks har blivit utsatt för en hackerattack. Här är andra kändisar som råkat ut för läckta sexbilder.

Succéserien "Girls" har fått kritik för att karaktären Hannah i tid och otid visar sig naken. Men det är inte bara framför tevekameran som skådisarna kastar kläderna. "Girls"-stjärnan Shiri Appleby, 34, är antingen den senaste i raden av kändisar vars privata foton blivit läckta - eller så är det planerat. 

På en bild som spreds förra veckan står stjärnan naken och tar kort på sig själv i en spegel. 

Tidningen Gawker skriver att det finns misstankar om att bilden skulle vara läckt med mening för att hajpa hennes medverkan i serien.

Naken hit och naken dit

Många amerikanska ansedda kritiker och recensenter klagade inför säsong två på att Lena Dunham, som spelar Hannah, var för naken. Men snabbt fick man svar.

– Det är inte så att "Åh, jag var naken i första säsongen så nu förstår ni att det finns tjejer i en viss storlek på teve, så nu är jag klar", förklarade Dunham för Entertainment Weekly.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!