Kanye West är ute och flänger för det mesta.
1 av 3
Kanye West är ute och flänger för det mesta. - Foto: KGC-102
Kim har åkt världen runt för att få umgås med sin pojkvän.
2 av 3
Kim har åkt världen runt för att få umgås med sin pojkvän. - Foto: FameFlynet / DOMINIQUE JACOVIDES / BESTIMAGE
Här ser vi paret i Brasilien. En av de 432 timmarna?
3 av 3
Här ser vi paret i Brasilien. En av de 432 timmarna? - Foto: Stella Pictures / Honopix, PacificCoastNews.com

Kanye har bara varit med Kim i 432 timmar

Kanye West har inte hunnit umgås särskilt mycket med sin höggravida flickvän Kim Kardashian.


Det döper Kim och Kanye sitt barn till

Kanye West har fått en snilleblixt. Vad tycker du om stjärnans namnidé? Läs mer här.  

När Kanye West, 35, under en konsert den 30 december 2012 berättade att hans flickvän Kim Kardashian, 32, väntar hans barn så verkade hiphopstjärnan överlycklig. Dagen därpå syntes paret mysa på en nattklubb i Las Vegas, där Kim fick betalat för att ringa in det nya året. 

Men sedan dess har paret knappt spenderat någon tid tillsammans, skriver tidningen Us Weekly. 

Tidningen omg! har räknat ut att paret har umgåtts totalt 18 dagar, eller 432 timmar. Och då har de träffats enbart för att Kim har rest dit West har befunnit sig för tillfället. Kanye turnerar flitigt i Europa och har haft spelningar i London, Paris och Amsterdam. Han har festat med Kims bror Rob i London, och tillbringar allt mer tid i Europa. 

Kim, som nu är i sjätte månaden, kämpar på för att klara sig på egen hand så gott det går. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Kim känner sig ensam och tröstäter som om det inte fanns någon morgondag. Anledningen ska vara att hon är ledsen eftersom Kanye hela tiden överger henne. Kanye hänger i Paris för det mesta, och Kim sitter ensam i Los Angeles. 

– Hon äter sina känslor. Hon är hungrig hela tiden och blir större och större. Hon hade gått upp 20 kilo redan när det var fyra månader innan hon skulle föda. Det här är tiden då hon behöver Kanye mest, och han finns inte där för henne. Hon är ensam och känner sig fet. Hon är livrädd att hon aldrig ska få tillbaka sin gamla kropp, säger en källa inom Kims närmsta familjekrets till In Touch, skriver Radaronline.com.

Kim beräknas föda i juli, och låt oss bara hoppas att det inte sker den 18 juli. Då har nämligen Kanye en inbokad konsert i Frankrike, skriver Us Weekly

Paret berättar att de ska bli föräldrar: 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

1 timme sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

1 timme sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

1 timme sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

1 timme sedan
Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.