"Jag kn*llar ditt livs kärlek", uppges Drake ha skrivit till Chris Brown.
"Jag kn*llar ditt livs kärlek", uppges Drake ha skrivit till Chris Brown.

Drake bekräftar: Jag dejtade Rihanna

Triangeldrama. 2009 misshandlades Rihanna av Chris Brown. Hon har sedan dess förlåtit och återigen blivit tillsammans med rapparen. Men vad hände egentligen under Rihannas tid som singel?


Skickade en lapp

Bråket på nattklubben uppges ha börjat med att Drake skickat över en lapp med orden "Jag kn*llar ditt livs kärlek" till Chris Brown.

Flera personer skadades i bråket. Och förutom stämningarna som rapparna lämnat in mot varandra, har Browns livvakt valt att stämma båda artisterna.

Brown ska också ha hamnat i bråk med Frank Ocean. Läs mer här.

Det var i juni förra året som rapparna Drake och Chris Brown hamnade i storbråk på en nattklubb i New York. Redan då cirkulerade rykten kring att bråket berott på ett triangeldrama, då Drake skickat en lapp till Brown med orden "Jag kn*llar ditt livs kärlek" - som syftade på Rihanna.

Nu, snart ett år senare, bekräftar Drizzy att han faktiskt har dejtat "We found Love"-sångerskan, enligt Huffington Post

– Hans osäkerhet (red anm. Chris Browns) grundas i faktumet att jag gör bättre musik än honom, att jag är hetare än honom och att kvinnan han älskar en gång föll ner i mitt knä. Jag gjorde vad en riktig n*gga skulle gjort och behandlade henne med respekt, säger Drake. 

Kort därefter twittrade Brown följande:

I den nysläppta singeln '5Am in Toronto' rappar Drake "where you think she at when she ain't with ya." Som uppges vara en diss till Brown:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.