Beyoncé i kampanjen för H&M.
1 av 7
Beyoncé i kampanjen för H&M. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Beyoncés världsturné Mrs Carter Show har premiär den 15 april. Turnén är redan slutsåld.
2 av 7
Beyoncés världsturné Mrs Carter Show har premiär den 15 april. Turnén är redan slutsåld. - Foto: Crystal Pictures / Crystal Pictures
Sångerskan är minst sagt högaktuell i sommar.
3 av 7
Sångerskan är minst sagt högaktuell i sommar. - Foto: Crystal Pictures / Crystal Pictures
I kampanjen för H&M har märket velat visa att kvinnor kan vara både starka, sårbara, sensuella, roliga och flörtiga.
4 av 7
I kampanjen för H&M har märket velat visa att kvinnor kan vara både starka, sårbara, sensuella, roliga och flörtiga. - Foto: Crystal Pictures / Crystal Pictures
Kläderna kommer att finnas i butik från och med maj.
5 av 7
Kläderna kommer att finnas i butik från och med maj. - Foto: Crystal Pictures / Crystal Pictures
Beyoncé må bada i pengar – men hon är ändå ett fan av svenska Hennes & Mauritz och deras prisvärda kläder, säger hon själv.
6 av 7
Beyoncé må bada i pengar – men hon är ändå ett fan av svenska Hennes & Mauritz och deras prisvärda kläder, säger hon själv. - Foto: Crystal Pictures / Crystal Pictures
Beyoncé plåtades på Bahamas tidigare i år.
7 av 7
Beyoncé plåtades på Bahamas tidigare i år. - Foto: Crystal Pictures / Crystal Pictures

Se Beyoncés skållheta bikinibilder för H&M

Årets strandsäsong närmar sig med stormsteg. I alla fall för Beyoncé som är mer redo för beachen än någonsin.


Här är bilderna som Beyoncé hatar

Beyoncé är inte alltid så snygg som på kampanjbilderna för Hennes & Mauritz. I alla fall inte enligt henne själv. Efter Super Bowl i februari var stjärnan så missnöjd med flera fotografier att hon gick så långt som att försöka få bilderna bortplockade. Läs mer här.  

I februari skrev Modette att sångerskan Beyoncé Knowles, 31, kommer att fronta årets sommarkampanj för svenska klädjätten H&M. Beyoncé ska ha haft ett finger med i spelet under designen och plaggen ska vara inspirerade av hennes personliga stil. De heta bilderna på Beyoncé plåtades av Inez van Lamsweerde och Vinoodh Matadin på Bahamas tidigare i år, och nu har bilderna äntligen landat. 

– Jag har alltid gillat Hennes & Mauritz satsning på roligt och prisvärt mode. Jag älskar vårat samarbeteskoncept som handlade om att utforska kvinnans olika känslor med hjälp av de fyra elementen – eld, vatten, jord och vind, sa Beyoncé tidigare om samarbetet. 

Kanske får Beyoncé användning av alla kulörta bikinis när hon åker på semester till den egna Bahamas-ön som maken Jay-Z, 43, nyligen ska ha köpt till sin älskling. 

Se Beyoncés heta bilder i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Beyoncé "Run the world"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.