Victorias Secrets-modellen har nu lämnat modellivet bakom sig.
1 av 3
Victorias Secrets-modellen har nu lämnat modellivet bakom sig. - Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Kylie Bisutti poserar i underkläder för Victorias Secret år 2010.
2 av 3
Kylie Bisutti poserar i underkläder för Victorias Secret år 2010. - Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Kylie Bisutti har nu skrivit en bok om sin tid som modell.
3 av 3
Kylie Bisutti har nu skrivit en bok om sin tid som modell. - Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS

Victorias Secrets-modellen tvingades till svält och toplessbilder

Den 23-åriga Victorias Secrets-ängeln berättar nu om hur hon tvingades att svälta och posera topless.


Scoutade modeller vid anorexiaklinik

En modellagentur uppvaktade sjuka flickor utanför en anorexiaklinik i Stockholm – i hopp om att hitta nya modeller. Läs mer om skandalen här.  

År 2009 vann modellen Kylie Bisutti, 23, en tävling där priset var titeln en Victorias Secrets-ängel. Ett uppdrag som Kylie delade med bland annat supermodellerna Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr och Doutzen Kroes

Nu berättar Kylie för tidningen New York Post om sin svåra tid. Det enda Kylie ville som ung var att bli modell, så som tonåring flyttade hon till New York och sögs snabbt in i New Yorks galna modellvärld.

Tvingades posera topless som 16-åring

– New York öppnade mina ögon för modellvärldens mörka baksida. En av mina rumskamrater hade bulimi och kräktes ofrivilligt upp det hon åt. Hon grät sig till söms varje natt och kunde stirra på sin spegelbild och bara gråta för att hon trodde att hon var så fet. Och hon var så tunn, säger hon. 

– Fotografer och manliga modeller raggade på mig konstant. En gång tryckte en fotograf upp mig mot en vägg och försökte kyssa mig, säger hon. 

Som 16-åring tvingades hon att posera topless, skriver Radaronline.com.

"Du ser ut som en fet kossa"

Kylie, som är 178 centimeter lång svälte sig själv. Hon åt enbart havregryn, frukt och grönsaker. Till slut vägde hon så lite som 52 kilo. Men jobben uteblev. Då frågade hon sin agentur varför hon inte fick några uppdrag.

– Det är för att du ser ut som en fet kossa just nu. Du måste gå ner 3 centimeter på dina höfter, sa hennes agent. 

Kylie började banta ännu hårdare. Hon åt bara ananas och vattenmelon och drack litervis med vatten. Hon tränade 12 timmar i veckan och vägde till slut bara 48 kilo. Men hon blev ändå inte bokad för varken fotograferingar eller catwalkvisningar. 

Kylie Bisuttis make uppmuntrande henne att söka till tävlingen som Victorias Secret-ängel, och hon vann. Men då kom nästa bakslag. 

Förlorat miljontals kronor

Kylies chefer på Victorias Secret uppmanade Kylie att hon skulle börja dejta en kändis som var intresserad av henne, och hon tvingades att "flörta med alla hela tiden", säger hon vidare.

Två år efter att hon vunnit tävlingen så la Kylie sina änglavingar på hyllan. Hon inser att hon förlorat miljontals kronor genom att sluta som Victorias Secrets-modell men att det är värt det, skriver Radaronline.com. 

Kylie i en intervju med ABC News: 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

1 timme sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

2 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

2 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

2 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

2 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

3 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.