Amanda Bynes bjöd sina följare på de här vågade bilderna.
1 av 10
Amanda Bynes bjöd sina följare på de här vågade bilderna.
Amanda Bynes gjorde miner i kameran.
2 av 10
Amanda Bynes gjorde miner i kameran.
Amanda Bynes Twittrar för fullt.
3 av 10
Amanda Bynes Twittrar för fullt.
Amanda Bynes bjöd sina följare på de här avklädda bilderna.
4 av 10
Amanda Bynes bjöd sina följare på de här avklädda bilderna.
Amanda Bynes säger att hon måste gå ner i vikt.
5 av 10
Amanda Bynes säger att hon måste gå ner i vikt.
Amanda Bynes med sin nya frisyr.
6 av 10
Amanda Bynes med sin nya frisyr.
År 2005 såg Amanda Bynes ut så här. Betydligt rosigare kinder än idag.
7 av 10
År 2005 såg Amanda Bynes ut så här. Betydligt rosigare kinder än idag. - Foto: Stella Pictures / Juan Rico
Amanda Bynes år 2005.
8 av 10
Amanda Bynes år 2005. - Foto: Stella Pictures / Juan Rico
Men hur mår hon nu?
9 av 10
Men hur mår hon nu?
Bynes var redo för en helkväll.
10 av 10
Bynes var redo för en helkväll.

Nu poserar Amanda Bynes helt topless

Barnstjärnan Amanda Bynes chockade sina följare med en avklädd bild på Twitter, och klagade över sin vikt. Nu tror en psykiatriker att Bynes kan vara schizofren.


Varför går det åt pipan för barnstjärnorna?

Droger, rattfyllor och sammanbrott. Lindsay LohanMiley Cyrus och Amanda Bynes är några av de stjärnor som slog igenom med hjälp av Disney och Nickelodeon. Tidningen Huffington Post   nalyserar och kartlägger anledning till deras fall. 

Nickelodeonstjärnans Amanda Bynes, 27, fortsätter med sina utspel på Twitter. Bynes arresterades för rattfylla år 2012, och efter det har hennes märkliga beteende eskalerat. Hon skrev till hiphopstjärnan Drake att hon vill att han skulle "mörda hennes vagina", hon postade en totalt bisarr video där hon gjorde märkliga grimaser framför spegeln, och för några dagar sedan kunde hennes följare ta del av hennes nya look – Bynes rakade av sig håret. 

Twittrar bröstbild 

Under både tisdagen och onsdagen var Bynes på Twitterhumör igen. Samtidigt som hon sminkade sig inför en utekväll i New York så knäppte hon några av avklädda selfies. På bilderna ser vi Amanda, klädd i tights och en svart avslöjande behå. Dagen därpå åkte behån av helt, och Bynes täcker sina bröst med bara sitt långa blonda hår, och med sina händer. På en annan bild sitter Bynes i klädd endast trasiga strumpbyxor och poserar in i mobilkameran.

– Ska precis sminka mig, jag väger 61 kilo, jag har gått upp i vikt! Jag måste väga 45 kilo, skrev Bynes till sin bild.

Något som låter väldigt oroväckande eftersom Bynes är 171 centimeter lång. Bynes har tidigare skrivit om att hon lider av en ätstörning. 

Psykiatriker: Hon kan vara schizofren

Efter att Bynes bisarra video spreds på nätet analyserades den av psykiatrikern Carole Lieberman. För Hollywoodlife.com förklarade Lieberman att Bynes verkar lida av en psykos. 

– Det här är ett typiskt psykotisk beteende. Amanda ser ut att göra grimaser och prata med någon som är osynlig. Det ser ut som att hon har hallucination – det kan vara både en hörselhallucination eller en synhallucination, sa Lieberman då. 

Lieberman tyckte även att Bynes beteende var så oroväckande att stjärnan borde söka behandling omgående. 

– Det här är inte bara en Hollywoodtjej som vill ha uppmärksamhet. Hon visar fler och fler symptom på en psykisk sjukdom, som kan utlösas av alkohol, narkotika eller en psykisk sjukdom som schizofreni eller manodepressivitet, förklarade hon vidare.  

Utkastad från gymmet 

I början av april traskade Bynes in på ett gym i New York – endast iklädd underkläder. Hennes peruk föll av, hon grät och muttrade för sig själv. 

På en träningsklass frångick hon gruppens träningsschema och började röra sig i egna cirklar. Till slut blev hon utkastad från gymmet. Vid ett tillfälle hittades hon även rökandes på gymet – utan byxor, skriver Hollywoodlife.com. 

Amanda Bynes bisarra video: 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.